Ekeroth (SD) går på krogen. Då händer det grejor!

Vilken utveckling det har blivit i fallet med Kent Ekeroth som slängdes ut från en krog i fredags för att han skulle ha sagt något nedsättande till en annan kvinnlig gäst. Själv försvarade han sig igår och sa att han minsann inte sagt något nedsättande, utan att han slängdes ut eftersom han var Sverigedemokrat. Jag skummade bara nån rubrik i fallet och tänkte att han nog ljuger. Vid närmare genomläsning visar det sig att han spelat in ett samtal från krogen där man faktiskt får intrycket att det är hans partitillhörighet som är anledningen till avvisningen. Det är nu det blir mer och mer intressant. Kvinnan som skulle ha kallats ”hora” eller motsvarande träder inte fram, krogen börjar vackla om det var han eller någon i sällskapet som sagt det och de förnekar också att det var en anställd vid krogen som är med på inspelningen. Jag måste erkänna att i det här läget trodde jag fortfarande inte på Ekeroth, främst eftersom han bara släppte inspelning av 41 sekunder av samtalet. Sen händer det. Självaste Säpo som hade vakter med på krogen som skulle skydda Ekeroth gör en anmälan mot krogen om olaga diskriminering. Det är ju förstås svårt att veta vad som egentligen hänt och det lär väl framkomma fler detaljer såsmåningom, men det lutar ju starkt åt att han faktiskt avvisades på grund av sin politiska tillhörighet. Jag gillar inte Ekeroth, och inte SD heller, men det är ju faktiskt mycket illa om folk slängs ut från krogar baserat på politisk hemvist. ”Tyvärr Gudrun Schyman, du får nog lämna din tonic och gå hem, vi vill inte ha några F!-folk här”. Ni känner ju själva hur oacceptabelt det är.

2 kommentarer

 1. Erik

  Grejjor ja. Ekeroth verkar ha en hel arsenal med prylar med sig när han ”roar” sig. Bandpelare, filmkamera och järnrör.

  • Lars

   Ekeroth spelade in konversationen med sin mobiltelefon. Vem ha idag inte med sig en sådan? Dessutom var han beredd då inspelningen gjordes när vakterna för andra gången kom fram till sällskapet.

   Detta (inspelningen) tillsammans med att två civilklädda poliser styrker Ekeroths version är ju rätt så övertygande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>