Opeltokig?

Av , , Bli först att kommentera 4

Då ska du vara extra uppmärksam den 27/8 då detta täcke ska falla;) Vill du se det live så kommer det ske på bilmässan i Moskva.

Månne det vara en ny konceptbil av Speedster kanske?

//Big Papa

Bli först att kommentera

Jag är oskyldig

Av , , Bli först att kommentera 6

Om inte hade jag nog varit väldigt skyldig. 38 miljoner Dollar är inget man hostar upp allt för ofta.

Men någon har iaf gjort det då denne ropade in den här grymt fina Ferrari 250 GTO Berlinetta årsmodell 1962. Det är också et världsrekord i pris som tidigare va 30 miljoner då en Mercedes W196 R F1 Racer såldes.

Asså jag fattar inte att folk kan ha så mycket pengar. Att bilen är snygg och ska vara dyr köper jag. men inte så djäkla dyr. Tavlor är kanske ute som investering snart och våra bilar tar över, Vem vet vad 145an ute på parkeringen ska ge mina barnbarn i framtiden;) Godmorgon

//Big Papa

Bli först att kommentera

Att Hugin och Dunken alltid ska bråka då jag…

Av , , Bli först att kommentera 11

Att Hugin och Dunken alltid ska bråka då jag...

Att Hugin och Dunken alltid ska bråka då jag och Birger rastar dom. Dom sover i förtältet hädanefter.
BP

Bli först att kommentera

Hallå Umeå!!!!

Av , , 1 kommentar 4

Vi ses väl där på Söndag hoppas jag:) Trevlig helg!

//Big Papa

1 kommentar

Trazzla Trazzla Trazzla….

Av , , Bli först att kommentera 5

Ja idag äre Trazzlas dag. Med andra ord fyller tanten år vilket vi måste hurra för.

Trazzla undviker gärna att prata om hennes höga ålder, så jag undviker ämnet också då jag, troot eller ej, men faktiskt fått en inbjudan till henne ikväll. Hon gillar nog mig lite iaf;)

Grattis tant Trazzla!!!!!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Husbil?

Av , , Bli först att kommentera 20

Eller kanske det rent av är en månbil? Oavsett så älskar jag ju det mesta som rullar och pyser. Denna Kira Van som är byggd på en Unimog vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. Klart överdriven va väl första tanken.

Men nu är den ju inte byggd för vem som helst utan för skaparens Bran Ferren och hans egen familj. Den ska bli familjens hem och ta dom runt om i världen är det tänkt. Vad sägs om 320 mil utan att behöva stanna och tanka;) Den tar sig fram nästan var som helst med sin 4a eller 6 hjulsdrift.

Motorn är från Mercedes och ger ca 260 starka draghästar. Brans familj kommer påbörja sin resa i Kalifornien sen Europa via Nordamerika. Vart den slutar ska bli kul att se. Nordkap kanske får ett besök så småningom;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

End of summer party

Av , , Bli först att kommentera 14

Jag fyller 50 år den 11/9. Min födelsedag kommer firas i hemmet med min familj.

Foto: Inbjudan till "End of summer party"</p><br />
<p>Jag fyller 50 år den 11/9.</p><br />
<p>Min födelsedag firas i hemmet med min familj.</p><br />
<p>Den 13/9 håller jag däremot 50 års fest för alla mina vänner på kronoparken/klubblokalen. Rock,n roll, bar, dans och ett häftigt "end of summer party" till dofter av olja och spår av brända däck.</p><br />
<p>Garageporten öppnas 13.00 och hålls öppen in i natta. Jag önskar alla mina vänner mycket välkomna till klubben där jag vill bjuda dig på något.</p><br />
<p>Det är det minsta jag kan göra som tack för ert sällskap mina första 50 år.</p><br />
<p>Vet du av fler av mina vänner som vill komma? Dela gärna detta då.

På Lördagen den 13/9 håller jag däremot 50 års fest för alla mina vänner på kronoparken/klubblokalen. Rock,n roll, bar, dans och ett häftigt ”end of summer party” till dofter av olja och spår av brända däck.

Garageporten öppnas 13.00 och hålls öppen in i natta. Jag hälsar alla mina vänner mycket välkomna till klubben där jag vill bjuda dig på något.

Det är det minsta jag kan göra som tack för ert sällskap mina första 50 år.

//Big Papa

Bli först att kommentera

Jag skäms

Av , , Bli först att kommentera 13

Jag skäms över att detta kan hända i Sverige. Läs HÄR

Bli först att kommentera

Fest på Storudden

Av , , Bli först att kommentera 5

Ja på Lördag blire återigen ett super evenemang på Storuddens café. Denna gång är det förutom massa underhållning även bilutställning med peoples choice och bästa helhet (klädsel/fordon)

17-19 är det bedömning av fordon. Storudden öppnar redan 13.00 och självklart är det fri entré. På kvällen spelar dom suveräna Slabang till 01.00. CAFÉET ÖPPET KL 13.00 – 01.00 NOVA´S DINER  KL 15.00 – 01.00. Du/ni behöver ite svälta heller;) Välkomna

//Big Papa

Bli först att kommentera

öööö Honda?

Av , , Bli först att kommentera 7

Ööö en Honda CX500 från 1979, så snygg?

Jag älskar dessa bygge och ska en vacker dag fixa ett själv, men med lite större motor. Den ser iofs inte riktigt ut som den hoj jag har i mitt huvud, men… Just denna har JMR Customs byggt och lagt ner en hel del arbete på. Tummen upp tycker jag:)

//Big Papa

Bli först att kommentera