Oskulden borta!

Av , , 2 kommentarer 6

Ja nu har jag uppfyllt ytterligare en dröm, isracing! Dessutom fick jag göra det med det bästa teamet, nämligen Team Långbäcken ;)

Micke Bergströms foto.

Audi 80,n blev min vän idag. Han gick som på räls dom tre timmar vi försökte äga banan :)

 

 

20170225_112543 20170225_112544

Och Teamledaren Fred boende i Åsele, där också tävlingen gick, han visste vad hans förare behövde ;)

20170225_122833 20170225_122859

Trångt på banan i Åsele men massor av kärlek till varandra varför vi också kramades nalta ;)

20170225_112528

Tyvärr va det nalta skruvande för en del, bl.a Lola från Åsele som av ngn anledning alltid skulle ligga först å köra om en… 20170225_093553

20170225_093531 20170225_093522

Men andan var god mellan förarna och dagen hamnade under ”mina guldkorn”. Hur det gick? Jo helt fantastiskt! Vi kom 6a med 92 varv.  Vinnaren hann med 100 varv under de tre timmar vi tävlade. Som sagt, f..n va kul! Nu ska jag bygga en isbil med gumman ;)

//Big Papa

2 kommentarer

Åsele!

Av , , 2 kommentarer 6

Åsele, here we come!!!!

Micke Bergströms foto.

Lagtävlan och isracing i helgen. Jag har redan tagit ut pokalen ;) Jösses, länge sedan jag rattade en tävlingsbil så lite fjärilar imagen har jag nog… Åseleborna är ju inte å leka med ;)

God kväll

//Big Papa

2 kommentarer

Drifting för yngre

Av , , Bli först att kommentera 1

Drifta är bland det roligaste du kan göra.  Det är inte bara yngre som kan använda denna utan även vi äldre ;) Tro mig ;)

Att på ett snyggt sätt kunna ta en kurva med en fet sladd ger den där sköna känslan och ett stort leende på läpparna som få andra saker kan göra.
Med Electric Drift Trike kommer du kunna bli drift-kung både snabbt och enkelt till och med på en liten yta. Tryck på gasknappen så åker du iväg.
Med Drift Triken kan du göra coola 360° spins och ta skarpa kurvor, allt sker i fart på ca 10km/h, lovar att det är riktigt roligt.
Drift Triken är uppbyggd med en kraftig stålram och försedd med handbroms.

I helgen jobbar Nicke, min son och lovar berätta allt om Drift Triken och allt annat skoj i butiken på Avion.

Trevlig helg!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Nu vill jag till Qatar

Av , , Bli först att kommentera 5

Och självklart vill jag åter till Dubai och få tillbaka solbrännan lite :)

Bildresultat för GP motocross 2017 qatar

Bildresultat för GP motocross 2017 qatar

Men nu va det inte solbränna utan 2017 VM i Motorcross som jag skulle nämna :) Det drar ju igång nu med första deltävlingen i Qatar den 25 februari. Därför önskar jag att jag va där!

Bildresultat för UDDEVALLA GP 2017

VM i motorcross består av totalt 19 deltävlingar som pågår fram t.o.m den 17 September då allt avgörs i franska Villars Sous Ecot. Har du semesterdagar över kan du nyttja dom den 20:e augusti för då kör BMK Uddevalla för 20:e gången en VM deltävling på Glimminge Motorstadium i Uddevalla ;) Gunnar, pressansvarig säger såhär inför deltävlingen. – Vi har stora förväntningar till denna säsong och tror starkt på att det här kan komma att bli Sveriges största framgång på internationella kartan på väldigt lång tid.

Ses kanske där om tiden räcker till då ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Snö, skotrar, kläder och skoterkort

Av , , Bli först att kommentera 2

Igår va en grymt trevlig dag. Fullt upp på jobbet men allt gick som på räls.

Bildresultat för vita POLARIS kläder

Självklart hade dom skotrar å, men måste jobba nalta mer först ;)

Eftermiddagen och kvällen blev än bättre och med det också så försvann förtjänsten för dagens arbete. Polaris, Umeå Terräng och Motor AB på Klockarbäcken hade förutom REA på skoterkläder även börjat fylla MC butiken med grymt snygga grejer :) Självklart nu då snön faller behövdes ju snygga skoterkläder då det vankas mytje skoterkörning framöver i stugan, då passade man ju på att hitta på den 60% iga rean i butiken ;)

Skoterkortet saknas hos några i familjen och det fixar man hos POLARIS också då nordiac såklart utbildar såväl på snöskoter men också fyrhjulingar, motorsåg och röjsåg i deras lokaler på helgerna. Passa på att boka nu medan snön finns kvar ;)

Klubben efter det innebar gofika (inte till mig) och trevligt umgänge till sena kvällen där bl.a Victory & Indians Roadshow avhandlades. Se kommande annonser ;)

Äntligen Fredag och helg! Innebär middag med goa vänner ikväll och Åsele imorgon där jag och Långbäckara ska visa Åseleborna hur man rattar snabbast på isbana då det vankas isbilskörning :) Full fart alltså!

Godmorgon

//Big Papa

Bli först att kommentera
Etiketter:

Vill du med till Tallinn?

Av , , Bli först att kommentera 4

Bussen, hytterna och buffén är bokade. 6 biljetter finns kvar. Tallinn den 27-29 april? 1400kr/pers. Dubbelrum . Egen turistbuss.

Frågor, ring min son Nicke på 072-0199501

//Big Papa

Bli först att kommentera

Använder du underkläder?

Av , , Bli först att kommentera 2

Den frågan svarar nog de flesta -ja på. Men har du någonsin funderat på varför eller historian på varför vi har dom? Faktiskt inte jag heller. Men här har du den iaf ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Trångbodd student?

Av , , Bli först att kommentera 2

Är du en trångbodd student, eller har du bara sparsamt med utrymme där hemma. Då har jag hittat en bra lösning åt dig ;)

Denna vore kanske något man själv skulle ge sig på att bygga så baren får plats istället :)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Den 1,a Mars premiär!

Av , , Bli först att kommentera 2

Ja snart är det dags för premiären av nya Range Rover Velar.

En modell som i strl står mitt mellan modellen Evoque och modellen Sport. Så här säger Gerry McGover, Land Rovers designchef:

”Vi kallar Velar för den avantgardistiska Range Rovern. Den ger märket en ny dimension av glamour, modernitet och elegans. Range Rover Velar förändrar allt.”

Lär återkommer med mera info om denna efter premiären. Men visst tusan kan man redan nu säga att det är en bil man vill ha i garaget och i stugan?

//Big Papa

Bli först att kommentera