Biltillverkarna fortsätter

Av , , Bli först att kommentera 3

Ni som följer Motorbloggen har sett flera artiklar som presenterat båtar, möbler, inredning, klockor, leksaker osv framtagna av biltillverkare. Nu kommer ännu mer från Aston Martin, nämligen ett hus med bostdsrätter.

Man ska bygga ett hus i Miami som rymmer 391 lägenheter och är 66 våningar högt och ska stå inflyttningsklart 2021. Aston Martin Residenses kommer stället heta

Och att det förutom lägenheter kommer bli en hel del annan lyx för de boende som pool, golf, spa mm lovas också. Priset gissar jag kommer ligga nalta över min budget varför Ersboda får duga i fortsättningen för vår del. Och det är absolut inte det sämsta utan brano bättre tror jag ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Ny heminredning?

Av , , Bli först att kommentera 5

Om gumman delar min smak och skulle bli glad om jag bar in en miniatyrmotor i vardagsrummet är jag inte så säker på.

Men i baren i Garaget skulle den iaf göra sig riktigt snygg.

Bildresultat för v8 table

Men priset på 10 000 dollar för denna grymt detaljrika Bugatti Chiron W16-motor och växellåda gör nog att jag hellre bygger ett vardagsrumsbord eller ngt annat av en riktig V8 istället. Men cool var den iaf.
Godmorgon

//Big Papa

Bli först att kommentera

Grattis Skellefteå

Av , , Bli först att kommentera 4

Wow!!!!! Nu har ni i Skellefteå två saker iaf. Mathaket ”Krysset” och en batterifabrik! Kul att man satsar på byarna kring Umeå också ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Vätgasbil från Toyota

Av , , Bli först att kommentera 7

Ja den kommer vi få se på bilmässan i Tokyo. Konceptkärra förstås men rätt häftig iaf.

Förutom vätgas kommer den gå med hjälp av två elmotorer. Man lovar ca 100 mil med fyllda vätgastankar. Ska det månne bli nya elbilsutvecklingen, en kombo tro?

Just denna buss rymmer 6 resenärer samt en hel del packning. Självklart levereras bilen med självkörande teknik också. Vi snackar ju om modern tid ;)

Tror du detta kan vara framtid att köra med vätgas/el?

//Big Papa

Bli först att kommentera

Premiär på Måndag!!!!

Av , , Bli först att kommentera 5

Visst kommer du på premiären?

Ute hos Umeås nya MC butik är det nu lansering av nya Scout Bobber på Måndag 23/10. Sväng förbi och kika på denna skönhet och passa på att förboka ditt exemplar av denna eftertraktade modell. Finns även några hojar kvar från året som gått ;) Umeå Terräng och Motor AB har alltid kaffet igång i deras motorcafé. Ses där!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Bästa Polisbilen!

Av , , Bli först att kommentera 6

Återigen blir det Volvo som är den bästa polisbilen!

Volvo V90 Cross Country Polisbil

Volvo V90 blev vinnaren förra året med 9,2 av 10 i bedömning och Volvo V90 Cross Country som man testat nu fick 8,8. Konkurrenterna var BMW, Mercedes, VW Passat och VW Touareg va bilarna som testades mot Volvo CC.

Volvo V90 Cross Country Polisbil

Man testar bl.a bromsar, manöverbana och simulerad utryckning. Grattis Volvo!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Året 2018 får ngt häftigt!!!

Av , , Bli först att kommentera 8

Ja nu har äntligen baggermodellen av Indian Scout anlänt till oss i Norrland :)

Micke Bergströms foto.

Ute hos Umeå Terräng och Motor AB på Klockarbäcken står den och flera andra snygga hojar i deras MC butik. Den är grymt snygg original som på bilden men har också grymt många options så man kan göra den i egen stil vilket grabbarna i mc verkstaden håller på med nu. Gör ett besök på POLARIS du med!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Tipset, Olydnad!!!

Av , , Bli först att kommentera 11

Nu är det hög tid för Olydnad! Självklart pratar jag om biljetter till ett musikaliskt och visuellt kollage som bygger på insamlade autentiska berättelser från människor som varit civilt olydiga.

Civil olydnad ställer många frågor på sin spets: om rättvisa, uppoffringar, drivkrafter, moral och till sist om själva demokratin. Vad är det som får människor att gå över en gräns för sin övertygelse? Vilka är dessa personer? Hur går det till? Hur känns det? Är det försvarbart i demokratins namn? Och var går din gräns?

Boka din biljett redan nu! Den 31/10 på Väven kl 19.00. Du hittar mera info och biljetter HÄR på Umeå Teaterförenings hemsida. REKOMMENDERAS!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Märkliga fordon

Av , , Bli först att kommentera 5

Ja märkliga fordon är iofs ingen nyhet. Toyota visade tidigare upp en av deras märkligare påhitt tidigare i år (Consept-i) och har nu visat upp två till.

Och nej det är inga självkörande bilar vilket jag trodde först då jag såg dom.

Concept-i RIDE och Concept-i Walk gör nu familjen sällskap och kommer visas upp mera på Toyo Motor Show i slutet på månaden. Roliga conseptfordon får vi aldrig nog av :)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Nytt från Audi

Av , , Bli först att kommentera 2

Nu får vi se linjer på vad som är på gång från Audis modell A7 Sportback.

Senare i veckan får vi se den i sin helhet vilket jag då får återkomma till

//Big Papa

Bli först att kommentera