Kan knappt uttala det

Av , , Bli först att kommentera 0

Hublot Techframe Ferrari 70 Year Tourbillon Chronograph heter Ferraris nyhet inom klöockbranchen. Nalta långt svåruttalat namn för en som inget begrip om klockor.

Det jag begriper är att den var liksom bilarna grymt läcker och i min smak. Hublot heter samarbetspartnern i klockvärlden och klockan har man tagit fram i 70 ex för att fira just 70 års samverkan :)

Kan gissa att den blir nalta dyr för min smak. Fast gumman kanske är snäll nästa gång jag fyller år <3

//Big Papa

Bli först att kommentera

90 år Volvo

Av , , 1 kommentar 5

Mina damer och herrar, pojkar och flickor. Mytje nöje :)

//Big Papa

1 kommentar

MC på vägarna

Av , , Bli först att kommentera 6

Tråkigt att helgen är över som va så himla härlig. La mig 16.00 igår efter en skön dusch, tror ni jag klev upp mera ;)

Bildresultat för vår och mc vägar farliga

Iaf börjar hojarna rulla ut på våra vägar varför jag ber er alla bilister hålla koll på oss som syns sämre än en bil. Mc förararna ska ta det lugnt också då det är långt ifrån säkra vägar att köra på ngn månad till. Tänkte på sand och grus mm främst.

En annan rolig nyhet inför MC säsongen är nya hjälmar från Hedon som man döpt till Heroine. Om namnet va så kul vet jag inte men…

Hjälmarna finns i vanligt klassiskt utförande samt i lite mera raciagare modell och då med visir som den nedersta bilden visar. Hjälmarna kommer kosta 499 Pund för den klassiska och 649 pund för racinghjälmen. Om ngn ska sälja den här i vår närhet tvivlar jag på. Tur det finns internet då ;)

Godmorgon

//Big Papa

Ps. HÄR hittar du Hedons hjälmar

Bli först att kommentera

Skoterträff

Av , , Bli först att kommentera 8

Långbäckens vinterdagar anordnas som ett av allt annat då Långbäcken vägrar dö ut!.

Nu kör vi visning och provkörning av POLARIS! In med ungarna i pulkan och gubben eller gumman bak på skotern!

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR AB

Umeå Terräng och Motor AB tillsammans med Långbäckens byaförening och Motorbloggen BigPapa.se bjuder på en händelserik dag.

Bildresultat för fanny nilsson sikeå

Fanny Nilsson liksom jag, är Selected driver för Polaris och gästar byn och evenemanget. Fanny kommer visa oss hur man hanterar en skoter om man tävlar i världsklass. Passa på fråga och få tips ;)

Mytje välkommen till Lapplands centrum Långbäcken Lördagen den 8/4 där kan ni provköra några modeller av Polaris snöskotrar.
Vi håller till mittibyn uppe på ”hällan. (skyltat) Klockan 10:00-15:00
Kaffeservering och korv mm vid brasan.

Välkomna till byn som vägrar dö ut.

Vid frågor ring Micke 070-2139393
Tord 070-3958202

//Big Papa

Ps. Har du facebook, följ då gärna ”Långbäcken” byn där allt hänn ;)

Bli först att kommentera

Gillar du att dyka?

Av , , 2 kommentarer 4

Då är detta absolut något för dig ;)

Bildresultat för titanic underwater

Det finns ett företag som heter Blue Marble Private som ska börja sälja dykningar ner till Titanic som ligger 3,8 km under ytan.

Bildresultat för titanic underwater

Priset på en dykning kommer ligga på 105 129 dollar för en plats i ubåten ner. När man kommer ner väntar tre timmars utforskning kring vraket. Men boka snabbt för det har visat sig vara grymt populärt då många redan fyllt platserna för 2018.

Tacka vet jag min motorcykel. Godmorgon

//Big Papa

2 kommentarer

Cykel till bilen?

Av , , Bli först att kommentera 3

Är det möjligen så att du äger en Bugatti Chiron?

I så fall finns nu en matchande cykel att beställa för snäva 400 000kr. Bakom designen ligger Bugatti och PG som tyckte en cykel i 95% kolfiber kunde vara ett bra extra tillbehör till den redan så flådiga modellen Chiron.

Blir du ägare till en av de 667 exemplaren man ska bygga? Inte jag iaf då jag inte tyckte den va snygg.

//Big Papa

Bli först att kommentera

MC på nätet

Av , , Bli först att kommentera 7

MC mässan i Stockholm va bra på många sätt. Bl.a hittade jag massa saker som jag behöver till sommaren, med kvalité och priser som passar mig bra :)

Bildresultat för mc konsult lidköping mc mässan 2017

MC Konsult i Lidköping var ett av alla företag som jag stiftade bekantskap med. Trevlig personal och service och grymt bra kläder. Priserna på det jag sökte var mycket under dom konkurrerande företagen, varför valet blev rätt enkelt ;)  Jag har också redan hunnit med 3 beställningar sedan jag kom hem från mässan. Webb butik ;)

Bildresultat för mc konsult lidköping

Nu säljer dom inte bara kläder och tillbehör utan har många märken i sina lokaler dit bl.a min semester är inbokad för besök :) Dom kommer ju synas på Power Big Meets 40 års jubileum med min dröm ;)

Bildresultat för boss hoss v12

Jag måste bara testa en Boss Hoss, Hojen med en V8 som passar en gammal raggare väl som alltid önskat sig ngt stort mellan benen ;)

Synd att man inte bor närmare då det händer grejer hos dom hela tiden. Dom har nyss haft extra visning på elhojen Zero och nu närmast den 28-29/4 så väntar MC-konsultdagarna! Dom har öppet hus med massa bra erbjudanden, leverantörer på plats, mys & mingel! På fredagen har dom lovat lite After Work/After shopping med mat & dryck :)

Kolla in deras hemsida som du hittar HÄR och planera in ett besök hos dom också ( Dom finns på Facebook med såklart ) ;)

Onsdagen slut för min del nu. Lägger mig nöjd och ser fram emot att träffa och umgås med gänget från Team Långbäcken i helgen då vi alla ska ses i Åsele och Vintermarknaden där. Planera mera isracing kanske och annalkande POLARIS visning i Långbäcken den 8/4 ;)

//Big Papa

 

Bli först att kommentera

Eljest biltävling

Av , , Bli först att kommentera 4

Nu har det tävlats i bilcurling i Ryssland :)

Nalta eljest kan man väl lugnt påst men brano mytje kul ser det ut :)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Jag är kär!

Av , , Bli först att kommentera 7

Mitt nästa projekt!!! <3

Bildresultat för xjr 1300

Snacka om kärlek vid första ögonkastet ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Besiktningsbefriad!!

Av , , Bli först att kommentera 3

Som jag nämnt i tidigare reportage så har de legat förslag på att bilar äldre än 50 år och motorcyklar äldre än 40 år ska vara besiktningsbefriade.

Bildresultat för äldre bil

Bildresultat för äldre mc 1975

Nu har Regeringen gått på det förslaget och beslutat så :) Den 20 Maj 2018 börjar den nya lagen gälla vilket välkomnas av många motorentusiaster.

//Big Papa

Bli först att kommentera