Snabba traktorer

Av , , Bli först att kommentera 10

Ja vilken gillar inte det:) traktorer va ju en lika självklar grej som nappen morsan stoppa i munnen då man va liten. Och intresset hänger nog med de flesta även i vuxen ålder:)

Världens snabbaste traktorgrävare:) Med en motor, V8 såklart på ca 1000 kusar kommer den lätt upp i 116,82 km/h. Hur den är att gräva med förtäljer däremot inte historien;) Godmorgon

//Big Papa

Bli först att kommentera

Honda har gjort det

Av , , Bli först att kommentera 6

Gjort vad? Jo som många säkert sett har man nu passerat 300 miljoner tillverkade motorcyklar:) Den som fick det numret va en Gold Wing 40th Anniversary Edition byggd i fabriken i Kumamoto.

Den första man byggde 1949 va en Honda av modell Dream D. Man kan nog påstått att det gått bra för Honda med sina 33 fabriker i 22 länder. Gissar att bästfrienden Åke är med och delar en hipp hipp skål för Honda nu:) Eller till helgen iaf;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Nya glasögon

Av , , Bli först att kommentera 5

Jag va och ruinerade mig häromdagen då jag beställde nya glasögon. Men nya glasögontestet gjorde att jag fick bättre syn än jag trodde av någon anledning;)

syntest

//Big Papa

Bli först att kommentera

Nytt avsnitt ikväll

Av , , Bli först att kommentera 4

Så vare Tisdag igen och ett nytt avsnitt kl 20.00 på TV1 ikväll.

Men nästa Tisdag samma tid och kanal kan ni gärna sysselsätta er med annat ;) Gissar att jag får en toaborste i julklapp av mina vänner i år;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Trevlig kväll

Av , , Bli först att kommentera 7

He bidde en trevlig kväll i garaget..igen..:)

20141124_181833

//Big Papa

Bli först att kommentera

MC fika

Av , , Bli först att kommentera 10

Som vanligt då det är Måndag ryker kaffepannan i garaget ikväll ute på Kronoparken.

Kl 18 och framåt finns vi där. Välkomna

//Big Papa

Bli först att kommentera

Renault ZOE sammanfattning

Av , , Bli först att kommentera 7

Man kan sammanfatta på många sätt. Men i ord säger jag, körglädje, miljö, innovation, säkerhet, teknik & revolution. Det sistnämnda då Renalut ZOE är först med att vara tillgänglig för oss alla ute på marknaden med 100% eldrift som passar vardagsbehoven.

Med Renault ZOE kan man föreställa sig gator som är miljövänliga och tysta utan farliga utsläpp. Rent praktiskt behöver man heller aldrig tanka då man fixar det hemma. Okej, mycket återstår innan vi har den perfekta elbilen med perfekt teknik.

Zoe2

Men nu har jag efter att fått njuta många mil och några dagar av något jag länge drömt om, nämligen att få köra och känna på framtidens bilar.

Har fått frågan flera ggr dessa dagar om jag skulle köpa en. Nja, i ärlighetens namn passar denna bil inte folket som är i farten hela tiden som jag. Då tänker jag egentligen bara på den körsträcka man tar sig på en laddning samt tiden för att fylla på batteriet igen. Jag flyger och far hela tiden varför jag helt enkelt inte har tiden att ”vänta” och söka snabbladdningsplatser. Men framtiden kommer garanterat med lösningarna på mina små problem och då köper jag garanterat en elbil.

För företag och privatpersoner som kanske inte kör mer än 10-15 mil om dagen är detta en fantastisk bil. Dessutom ingår i köpet hyrbilar i viss utsträckning om man nu ngn gång behöver t.ex till Sundsvall på IKEA ;)

Sammanfattningsvis så har ZOE kommit långt alltså. Visst finns flera på marknaden som jobbar mot samma mål så konkurrens finns. Men något annat som jag inte nämnt ännu är att Renault verkligen också tagit spetsen på är den ekonomiska lösningen. Bl.a kan man leasa batteriet:) Okej närmare ska jag inte gå in på den biten utan hänvisar vidare till Oscar på Bilbolaget på Teg. www.bilbolaget.com

Denna helg är nu över och Måndagen åter här. Ny vecka nya mål men med en ny upplevelse i ryggsäcken, Renault ZOE :)

//Big Papa

Ps. Om säkringen inte hållit inatt. Finns det ngn som har en grymt lång kabelvinda att låna ut då? Måste ju på jobbet…

Bli först att kommentera

Fler har testat

Av , , Bli först att kommentera 9

Fler än jag har testat Renault ZOE, bilen med 100% eldrift. ALLT OM BILARS reporter David Jakobsson är en av oss som fått göra det. Expressen/motor intervjuade honom tidigare o år om va hans intryck va om kärran. ag håller med och delar hans intryck av bilen. Läs HÄR

Tyvärr har det inte blivit några mil ännu idag. Är hemma med gummans barn och har mysdag då hon är på språng med sina vänner. Ska ut en sväng mot kvällen på ett litet äventyr och sparar strömmen till dess istället:) Har ju tyvärr lite problem också med min snäpp säkring som inte gärna vill hålla då jag laddar.

//Big Papa

Bli först att kommentera

Trike säljes billigt

Av , , Bli först att kommentera 8

Vill du bli en som syns på vägar och träffar och har plats för pokaler i din bokhylla? Då har du chansen nu att få köpa en ”äkta” trike med en extra bonus där bak;) Det hänger nämligen en riktigt custad Alabama bak på som är byggs och lackad just för denna trike. Two in one alltså:)

IMG_5300_resized

Självklart kan du åka långt på den om du har värk i kroppen eller vid dåligt väder. Det följer nämligen med en bilsläp med kåpa som likt Alabaman är byggd för detta ekipage. Benny säger att han skickar med en extra MC i priset om man vill pula på med mera eller ha extra motor eller delar :) Det är en Honda 750.

IMG_20141123_115514

Triken inkl Alabama är besiktad och körklar så du hinner kanske ut och köra innan jul:) Priset är knappt så jag vågar nämna det, men det är ju höst/vinter. För allt endast 90 000kr. Vill du veta mera ;) så ring Benny på 073-0342790

//Big Papa

Bli först att kommentera