BMW lev elSUV

Av , , Bli först att kommentera 6

BMW har ju en elSUV på G under modellnamnet iNext.

BMW har räknat med att komma igång med produktionen redan 2021. Men tills dess håller men på att fixa lite prototyper som ni ser på filmen.

//Big Papa

Bli först att kommentera

Bättre förr eller?

Av , , Bli först att kommentera 6

Lån är och har blivit en riktig djungel. Lånade pengar är i många fall nödvändiga för att kanske göra sin livs affär, eller snabbt lösa en kris man hamnat i då vattenskadan bara måste lösas omgående. Eller så kanske reslusten smugit sig på då man lessnat på den kalla sommaren som vi t.ex har bakom oss just nu.

Bildresultat för gamla sparbanken

Den gamla Sparbanken var den bank dit de flesta gick förr i tiden. Men nu äre nya modernare tider och tillgången till utlånare har vuxit sig enormt stora vilket är bra. Det är mera konkurrens och bättre möjligheter för en själv att hitta den låneform som passar just dig.

Bildresultat för money borrow

Internet är en bra plattform som alla idag har tillgång till. Att jämföra olika lån som t.ex. sms lån är snabbt och enkelt och där du direkt får veta lånekostnader. Att jämföra olika utlånare samt söka sms lån med direkt utbetalning ger dig stora fördelar.

Bildresultat för money swedish

Hos de gamla bankerna krävdes en hel del förberedelser innan man hade lånet klart. Själv minns jag alla otaliga gånger man bokade tid hos bankkamreren, klädde upp sig lite och drog rakhyveln över hakan. Gällde att se rekordelig och betrodd ut ;) Numera är det brano enklare och man kan sitta med morgonrock nyvaken och med några knapptryck på mobilen få pengarna direkt på kontot. Sen äre bara att shoppa bilen, gitarren eller fixa vattenläckan i badrummet ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

14/8 2019 oförglömlig

Av , , Bli först att kommentera 8

Ja här ser ni några minuter av vad ni missade den dagen.

En dag som för oss är helt oförglömlig. Rammstein!!!!!!!!!!!

//Big Papa

Bli först att kommentera

Bästa weekend

Av , , Bli först att kommentera 5

Min livs bästa weekend på länge!

Bilden kan innehålla: 1 person, himmel och utomhus

Allt började förr veckan med en musikshow som slår det mesta. Rammstein levererade!!!!!

Bilden kan innehålla: moln, himmel och utomhus

Sen lite kryssning med Cinderella med kärlek och släkt. Nu hade jag bara önskat att det var lugnt på jobbet, men icket ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera

Rammstein imorgon!

Av , , Bli först att kommentera 9

Rammstein i Sverige och Stockholm imorgon. Så även jag :)

”Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994. Året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid”, som spelades in i Polarstudion i Stockholm. Skivan mottas positivt i hemlandet, och det är mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film ”Lost Highway” som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikaderade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur samt konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

2019 släppte bandet sitt första nya album på tio år. Självbetitlade ”Rammstein” var ett sant styrkebesked och nu ser vi fram emot att få höra både nya och gamla favoriter live.”

//Big Papa

Bli först att kommentera

Nytt & gammalt

Av , , Bli först att kommentera 8

Indian konst <3

Bilden kan innehålla: 1 person, motorcykel

Godmorgon

//Big Papa

Bli först att kommentera

Förväntansfull

Av , , Bli först att kommentera 2

Snart får vi se mera av vad som kommer rulla här i stan 2020 från Indian. Modellnamnet blir Challenger <3

Bildresultat för indian 2020 models

//Big Papa

Bli först att kommentera

Besök Nolia

Av , , Bli först att kommentera 7

Jag har lite dåligt samvete då jag inte hunnit besöka Nolia något förrän idag då jag jobbade där.

Bilden kan innehålla: motorcykel

Jag har inte hunnit kuta runt ngt ännu, men av det jag sett rekommenderar jag dig att åka dit imorgon då det är sista dagen. Vill du se snygga hojar från Indian och surra med mig åf för Indian och Polaris så finns vi på plats ;) Gör som andra gjort under veckan, passa på att handla hoj el hjuling. Lovar goe pris ;)

//Big Papa

utmab

Bli först att kommentera

Indian tar täten

Av , , Bli först att kommentera 5

En teaser på vad som väntar nästa år.

Bilden kan innehålla: motorcykel

Ser tydliga drag av parningen mellan Victory och Indian vilket glädjer mig då jag saknat lite av Victoryns underbara linjer. Här har man återigen utmanat Harley som tyvärr får känna sig besegrad ännu en gång ;) Sen motorn är också ngt i hästväg sägs det ;)

Bytestankar redan ;)

//Big Papa

utmab

Bli först att kommentera

Audi för busiga

Av , , Bli först att kommentera 6

Audi kommer nu med en version av sin modell A1som man kallar Citycarver.

Namnet låter som om det vore en bil byggd för citykärnan, men där blir man lurad. Visst är det en fin stadsbil, men den passar lika bra till den som är hungrig efter grusvägar och befinner sig i lekstadiet som jag gör ibland ;)

Den gör sig bra på lite grusiga vägar också i.o.m att den är 4 cm högre än den A1:a vi är vana vid lite eljest i dämparna.

Den kommer finnas i 9 olika färger bl.a samt lite annat smått och gått. Inget känt pris ännu, men jag hoppas man får inbjudan från Motorcentralen i Umeå som säljer dom då det är premiärdags. Känner mig busig i gasfoten ;)

//Big Papa

Bli först att kommentera