Otroligt men sant!

BPInte bara gumman som är vacker!

2/4 och vi hade cabben nere. Gick bara inte att motstå barnens tjat om att cabba ner och ta en första cruisingtur runt Ersboda.

Jag och Anneli tätt ihopkrupna fram, och barnen påpälsade i baksätet gled vi fram i sakta mak. Vart man än stannade till kom folk fram med breda leenden och sa att detta var ett underbart vårtecken. Visst har man fått surra mycket när man stannat till, men gårdagen tar nog alla rekord. Barnen skrattade när jag tvingade gumman att ta över ratten och jag fick luta mig tillbaks för att hon sedan fick ta över alla frågor om bilen etc. Men kul var det iaf. Att sitta hopkrupna gav ju vissa vårkänslor också, inte helt fel.

Nu väntar vaxning, ny stereo utrustning och nytt bilbatteri sen rullar vi igen. Tur man har en gumma som är otroligt duktig på att polera krom och fippla med stereogrejerna och barn som efter mutning gärna tvättar och vaxar. Själv får jag väl sätta mig och tittat på och påpeka vart fläckarna är som dom missar.

Nu ska jag sätta på en pärpanna innan gumman kommer hem från jobbet och ska tillreda hennes goda laxpudding som ska vara på middagsbordet idag.

Trevlig kväll och cruis on vänner?

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>