Ungarna

Härlig kväll med ungarna våra igår. Lugnt med anledning av påsklovet. Det kom bara runt 40st, hälften yngre och hälften äldre. Kändes som alla va nöjda med påsken då det va ett stort lugn i hela Folketshus. De yngre sprang av sig i stora hallen medan de äldre softade med oss och Ahtenas personal, som va på besök, ute i foajen.

Oj, va skäll vi fick för att vi hade Måndagen stängd. Behovet av att ha någonstans att vara märktes verkligen, och det känns roligt att barnen trivs hos och med oss.

Inte länge kvar nu av detta vinterförsök att förbättra tillvaron och sysselsättning för Ersbodas yngre och äldre. En utvärdering är närstående och kommer att redovisas senare. En fortsättning nästa läsår är inte omöjligt;-) -Vi får la se…

Avslutningsdatum är den 19/5 då vi tackar alla barn med föräldrar med att bjuda dom på ’Raggarballe med svängdörr’ (korv m bröd) pucko och kaffe. Så till alla föräldrar, MISSA INTE DENNA KVÄLL!!!!

Måndag den 25/5 fortsätter vi med ett levande Folkets hus för alla!

Varje Måndag 18,00-21,00, fram till hösten ska vi ses där.
Det vi hoppas kunna visa upp där då är, Stora glänsande amerikanare, gamla gengasfordon, hemmabyggen med två eller fyra hjul. MC, gammalt och nytt. Mopeder, traktorer, epa eller moderna stylade fordon. Kanske en & annan lådbil. Allt styrs av er vad som finns att njuta av. Swap meet, så fyll bagaget med allt från garaget och sälj från skuffen eller låna bord gratis av oss. Bil, MC, mopeddelar, kuriosa & nostalgiloppis, ja allt välkommet till en omväxlande utställning och träffkväll som varar hela sommaren.

Alla är välkomna till Umeås nya mötesplats där även barnen kommer att sysselsättas medan vi vuxna surrar motor och går runt och tittar på krom och gamla vinkeljärn och pysande mopeder för att sen mingla med gott fika, Jonnys våfflor, film mm i klubbens café inne på ’Folkan’

Välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.