Robbans rockabilly circus

Ett glatt gäng från Norr. Ska det va kvalité ska det heta Norrland i efternamn.

Helt jäkla otroligt vilket band vi lyckades få hit till Droskan i Lördags. Vi hade ett samarbete med Droskan då vi numera inte kommer att ha egna Big Family Meet efterfester utan lägger det på dom som vill göra sånt och kan det.

Droskan i Umeå är ju ett av de främsta lokala ställena dit vi motorfolk gärna går. Dom har alltid hög kvalité på sina band och så även denna kväll. Det va ös från början till slut. Och även jag vart slut;) Inte vart ut och partat loss på nästan ett år åsså kom denna kväll. Mycket folk på Droskan va det fast många spred på stan att där va lugnt? Ni som inte kom missade något. Killarna på scen kunde sin sak. Jösses och dubbeljösses… Vi bokar dom snart igen..

Rekomenderas av oss i Big Family Cruisers med betyg MVG+++

Robbans är ett Kiruna band. Bandet hade sin första träning 30 januari 2007. Bandet består av 2 veteraner inom rockabilly och en 18-årig crazy frontman. Sättningen är av klassiskt rockabillyslag, en gitarr, kontrabas och trummor. Är ni sugen på dom eller vill göra att besök på deras hemsa så är adressen www.robbansrockabillycircus.se

Nej, nu är det färdigskrivet för ikväll. Sov gott!

2 kommentarer

  1. Roger

    Hej!Liten rättelse bara, Det är väl bara en veteran i bandet dom har ju en ny trummis sen i höstas!

  2. Robban

    Man tackar för de vänliga orden! Det var ju sjuktkul att lira för er och droskan. Det var ju ni som gjorde draget. Ni rockade fett!

    Det är alltid kul att lira i Umeå! Vi kommer mer gärna tillbaka!

    Keep On Rockin’!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.