Ordningsvakt

Som jag skrev tidigare att alla i Åsele va utomordentligt trevliga. Kom på idag då jag gick igenom bilderna att det fanns en på Trillen som inte mådde bra och ensam tillhör den Otrevliga sidan av människor vi mötte.

Innan vi körde in hade jag hällt upp ett glas i bilen och inte tömt i mig det ordentligt. Det stod på golvet fram i bilen. Med respekt för Trillens regler lämnade jag också glaset i bilen. Men en vakt såg att jag vid ett tillfälle satte mig i bilen och drack ur det, vilket iofs va fel, men ändå. Den vakten kom springande alldeles galen och sa att det skulle hällas ut.

Rätt av han så jag gjorde det utan att kommentera ngt, brukar lyda vakter, poliser när jag blir tillsagd. Men att han också verkar ha växt upp med trasiga leksaker och lever helt avsaknad av vänner och kanske gått med trasiga skor hela kvällen och ingen tjej vill ha han, resulterade i att trots att jag lyssnade, gjorde som han sa PÅ EN GÅNG så fortsatte han mala på om att han kunde kasta ut mig. han hotade och va MYCKET otrevlig/förbannad/oförskämd. Han skämde ut kåren tycker vi som stod och lyssnade på han.

Sätter ut en bild på han men är vänlig nog att dölja han lite så att han själv bara känner igen sig och kanske tänker efter lite tills nästa gång han ska jobba som ordningsvakt och representera Trillen och Åsele. Finns rötägg överallt.