Dataproblem

Det har jag alltid. Data, telefoni och jag har aldrig gått ihop. Som jag nämnt har jag fått en bärbar av Nicke, min äldsta. Saknar trådlösa grejen som ska sitta i väggen, varför bloggandet blir dåligt och mest via sms. Sen har jag för feta fingrar för maskinen samt att dom placerat knapparna på fel ställe. Allt känns bakvänt*S* Men jag är dagligen i garaget vid vinkelslipen och nöter ner onödigt fett och tränar med pekfingervalsen så jag ska nog lära mig jag med;)

Iaf. Bakfickan igår:) Grillade revbenspjäll och mycket trevligt sällskap. Många från klubben va där och representanter för dom "ensamma" i Umeå. Skön stämning, god mat och trevligt sällskap. Kunde inte bli bättre.

Har fotat en del, men får återkomma till det då jag får igång min egna dator.

Denna vecka har annars varit fylld av möten. Haft ett par st mest varje dag. Tjejerna i klubben va och besökte Hamnmagasinet efter inbjudan igår för att möta Umeås ungdomar tillsammans med politiker och några andra motoreldsjälar. Ämnena va många som diskuterades, men får väl höra mera senare på klubbmötet om va som sas och dela med mig sen.

Ett möte idag, sen blir det nog städning, möblering av barnas rum:( mm….

Ha en fin höstdag och God morgon.

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.