Otroligt!!!

Inte en sak på mitt schema idag, inga måsten ingenting! Helt otroligt:) Länge sedan det var tomt. Men visst ska man väl göra ngt ändå, passar på att tvätta nu på morgonen, sen måste jag planera vigseln jag ska hålla i morgon. Den tror jag blir cool;) Barnfri helg är det också. Ledsen eller glad för det, hmm, har inte bestämt mig…

I morgon inviger några ungdomar sin nya klubb med en fest i Bygdeå som jag/vi är bjudna till. Road Soldiers tror kjag deras klubbnamn vart. Består av ett gäng sköna yngre bilentusiaster. Hoppas man hinner förbi där. I vilket fall önskar jag er all lycka med klubben!!!

Sprang ihop med goda vänner från Lucky Eight igår och fick skvallra*S*surra bort en timme med dom på Willys. Lucky Eight är också en mycket skön bilklubb med säte i Bygdeå med vad jag tycker Sveriges häftigaste klubblokal. Är bjuden på en snart kommande fest där med, hoppas schemat ser bättre ut då:)

Vår klubb jobbar just nu med att tillsammans med några andra föreningar, i 3 bussar ta Ersbodas ungdomar till Paradisbadet!!! V44 blir det:) Anmälningslista till det finns på våra Måndags U-G om ni är sugna på följa med. Självklart bjuder vi på resan medan föräldrarna bjuder på barnets inträde.

LAN på Ersboda är också spikat. Samma sak där ett samprojekt mellan flera. Återkommer med närmare tider, men V44 är det också.

Skolorna har ju höstlov då:) Bra om dom har ngt att göra.

En annan rolig överaskning till både unga och vuxna håller jag och Jonny på att planera till den veckan, så håll koll här eller på klubbens hemsa. www.raggarna.se

Nej, nu verkar det tid att hänga blöt tvätt.

God morgon..

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.