Whipeout på Kanal5

Vilket uppvaknande jag fick idag.

För två veckor sedan ringde ett TV bolag och ville ha med mig i en talk show? Så tråkig som jag är. Vilken är hemlig ännu men jag tror programmet kommer att bli bra om än jag inte ställer upp, får se;)

Men idag då? Whipeout ville ha med mig till Argentina? Va f..n är det ngn som önskar livet av mig där uppe*S* Ballongerna spricker ju och så även jag om jag skulle försöka skutta runt på den hinderbanan. Nja, med stor tvekan överlåter jag nog det till mera atletiska människor än jag. Men kul iaf att bli tillfrågad.

God morgon

//Big Papa

9 kommentarer

 1. Mikael Bergström

  Svar till Mr Ford (2009-11-04 13:50)
  En till som vill mig illa;) eller tror du att du får överta familjens Cadillacs om jag skadar mig*skratt* ;)

  Gå blästra min Volvo nu ist för att surfa på datorn MR Fooooord;)

 2. Pia

  Jag lovar sitta på första parkett och titta.. Om jag vore du så skulle jag tacka ja till Wipeout.. Dom håller för dom tunga.. De var ju fler människor som är tyngre än du som var med i den svenska Wipeout.. Fick jag chansen så skulle jag ta den.. men men.. jag älskar ju allt som har med vatten att göra… mer utmaningar, desto roligare..så go micke

 3. karin

  Vad du har blivit poppis :) !
  Emma hälsar och säger att hon vill
  åka din raggarbil när hon ska på
  bal i framtiden*l*.

 4. john

  va fan tacka nej till wipeout?? de ä ju gratis resa till argentina ju :) en gratis utlands semester kan du ju inte tacka nej till :) ja tycker du ska haka på :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>