Vuxenvandring på Ersboda och Lucia

I Lördags arr Big Family, Ahtena Fritidsgård och Konsum en hel dag med till att börja med gratis grillkorv, glögg, lussekatter, pepparkakor och kaffe utanför Konsum. Två anledningar till detta. Det ena att det va Luciahelg det andra en information om att vi vuxna börjar kvälls och nattvandra för våra unga på Ersboda efter nyår 🙂

Lina, John och Kicki hade fullt upp hela eftermiddagen med att mätta hungriga Ersbodabor med grillad korv mm.

Bella från fritidsgården visade gärna Johanna och Göran att hon trots sin åldersstigning fortfarnade pallar ett för henne tuffare gympingpass. Oj va ont i ryggen hon fick;)

Visst är dom söta Ersbodas UG ledare 😉 Johanna och Bella.. Kram på er!

Jonna är rätt söt också, denna dag ikädd rollen tomtemor:) Uffe och Jonny verkar mest va i glöggen där bak….

Kicki som också är söt bad mig ta ett kort till på henne. Hon gillar att jag fotar henne;)

På kvällen vandrade klubben då många unga kanske skulle vistas ute på samhället. Från 21 fram till 03 på natten va va våra klubbmedlemmar ute. Ersbodas unga va så vitt vi kunde se helt exemplariskt skötsamma. Inte ngt negativt har då vi att delge efter denna Lucianatt.

På Ahtena hade Fritidsgården arr massor av aktiviteter. Eldshowen utanför va ngt så fantastikst. Hoppas på kunna lägga ut bilder från Gården senare då jag inväntar bilder.

En eloge till alla vuxna samt till fritidsgårdens personal och aktörer och självklart till alla ungdomar som gjorde denna Luciahelg minnesrik 🙂

//Big Papa

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.