God morgon med sommarminnen

Egentligen behövs inga ord. En jäst BPoch en vacker Cadillac..Sommar 😉 Kamraterna bakom rätt överjästa dom med.

Japp, det stämmer. MrFords F O R D 🙂 Har faktiskt fått åka i den en natt runt stans gator. När jag väl kom ner i den där bak valde jag att hoppa över kissepausar, nattburgare mm, tänkte också sova i den, men med viss hjälp och massa vilja tog jag mig ur den på morgonkvisten;) Man är ju van Cadillac 😉 Ba sköja. 55an är jäkligt fin men baksätet är byggt för småfolket;)

Big Family Cruisers arr varje vår Big Family Meet och på kvällen Karavankörning genom Umeå och Kulturnattaområdet. Detta har blivit ett populärt inslag till arr Kulturnatta.

Big Family Meet 2010 jobbas för fullt med nu också. Dagen blir annorlunda med ny träffplats tyvärr.( Inget vi valde utan TYVÄRR ville inte Umestans chef se mera jänkare i parkområdet. Grusplan på kaserngården kunde vi få, men hur kul blir det då?

Känns vemodigt då alla har stortrivts på Umestan och parken där, samt att vi och alla också uppträtt hedersvärt och renhållning mm har vart suverän. Lämnat Umestan bakom betydligt renare och finare än då vi kom. Men gillar man inte Vinkeljärn och Bikers har vi inget annat val än att flytta oss i år. 🙁

Vi arbetar för fullt med ett bra alternativ som rymmer lika mycket bilar och MC och lika mycket aktiviteter för våra barn. En annan rolig sak blir också att vi bjuder på entrén för alla!!!! 🙂

Vi börjar annonsera så fort allt är spikat.

Nu kokar vi kaffe

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.