Paltseria och lunch för 50spänn

Helt otroligt!!!!

Lunch för femtilappen är fortfarande möjligt 🙂

Besökte Umeås Paltseria som Öppen Gemenskap bedriver nere på stan. Vilken meny och vilka priser. Sen till råga på allt, vilka portioner!!!!!

Ja kolla priserna och meny,n??? Otroligt billigt och verkligen värt varje krona kan jag lova. Har testat den kokta och stekta men inte den stuvade ännu, men det kommer inom kort.

Ted va den som la upp portionerna idag, och jag vill lova att det va don efter person 😉 Tack Ted för den fina servicen.

Stefan, köksansvariga som valde matdosa idag, kanske börjat lessna på palten 😉 Har blivit några stycken gissar jag;)

Magda, varksamhetsansvarig på ÖG och en samverkanspartner i mycket som gäller händelser i Umeå med både mig och vår förening BFC bland annat.

Nästa helg måste ni bara ut på stan! Paltätartävling!!! Kommer att bli ett roligt och annorlunda inslag i city nästa helg. Själv kommer jag/vi i klubben nog inte att delta trots inbjudan då vi befinner oss på POWERs vårmarknad och bilutställning nere i södern dit våren redan kommit;)

Ett självklart val för företagsluncher eller möteslunch som i vårt fall. Kulturnattas ledning samt BFC och ÖG i samverkansmöte kring den enorma kultursatsningen i Umeå den 22 Maj, KULTURNATTA 2010.

Tilläggas måste är att Nick, han med flinet till höger spöade mig i paltätningen i Fredags med hela en palt;) Men antal kakor till kaffet hade han icket en chans;)

Godmorgon på er alla och trevlig Söndag i solen som det verkar.

Nu väntar kaffe och en varm toast för mig, sen en promenad.

//Big Papa

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.