Strongheart på Big Family Meet 2010

Prel19.45-20.30 StrongHeart på vår scen på Kulturnatta och Big Family Meet 2010,

Nuvarande konstellation började spela tillsammans för snart ett år sedan. Bandmedlemmarna är Emil Hägglund 21 (Trummor), Jörgen Halläng 21 (Gitarr), Peter Falk 18 (Gitarr), Erik Eriksson 17 (Bas) och Jessica Nordström 16 (Sång). Redan efter 2 månader hade de sin första spelning på Parkfesten i Nordmaling. Bandmedlemmarna är från Nordmaling, Vännäs och Umeå. Bandet spelar i huvudsak Rock- covers men en del eget material har det hunnit bli. Går man och lyssnar på Strongheart kan man få lyssna till Status Quo, Mötley Crüe, Hep Stars, Chuck Berry, Dire Straits, Led Zeppelin, ZZ Top mm, dvs. klassisk raggarmusik, om man så vill, men med nya friska ungdomar som vet hur man hanterar ett instrument. Ingen går besviken från ett gig med Strongheart, det finns alltid nått, även för den mest kräsne, att lyssna och sjunga med till.

Alla bandmedlemmar pluggar på gymnasiet utom en så detta är en ung rockig konstellation.

//Big Papa

11 kommentarer

 1. Camilla

  Hej
  Jag måste fråga en sak, och jag hoppas att du BP kan klargöra detta för mig… Denna dag som du kallar Big Family Meet, vem arrangerar detta? Det går ju rykten att du inte fick ha detta någon fler gång, och dessa rykten kommer från högt insatta människor…Varför kallar du det som ditt?? Svara ärligt och radera inte detta inlägg? Många undrar..Visa råge nu att du inte gömmer dig undan för folks åsikter.. för det gör du..

 2. Mikael Bergström

  Svar till Camilla (2010-05-02 15:14)
  Ja du Camilla. Som vanligt pratar folk massa skit för det du säger har aldrig jag eller någon annan i klubben hört iaf. Men skriv gärna öppet till oss vem som sprider detta. Vilka är dessa ”högt insatta”, vore kul att veta? Big Family Met aar av Big Family Cruisers som alltid sen 2004 fast med viss utveckling. På I20/Vildmannen har vi varit de senaste 4åren. Men då gräsmattan är K-märkt och klubben blev erbjuden grusplan på Kaserngården beslutade vår förening att göra träffen som ett K-natta arr då vi samverkat med dom i flera år och deras styrelse önskat samverka med oss sen länge.

 3. Mikael Bergström

  Svar till Camilla (2010-05-02 15:14)
  Du säger också Camilla att jag kallar träffen min och undrar varför?. Jag har aldrig sagt att det är min träff, däremot är det Big Family Cruisers som arr Big Family Meet och medlemmarna i den klubben vilken jag också är Ordförnade för. Jag raderar inga inlägg som är relevanta för det jag skrivit och svarar gärna på det du undrar. Men dina ”insatta” bör du nog inte lyssna på så mycket då dom kanske är dom som inte kan va rakryggade.
  Hoppas du fått svar på dina frågor.

 4. Annika Franzén

  Camilla. BP står iaf för sina åsikter och gör ett bra jobb medan du gömmer dig bakom ett namn anonymt. Skriv under du med med riktigt namn och tel kanske så verkar du också trovärdig. BP och Big Family ni gör det bra!

  Annika

 5. cicki

  Jag håller fullständigt med dig Annika att man ska stå för det man säger och inte gömma sig bakom något figurerat namn och tro på vad andra säger innan man vet fakta,och som jag skrev i tidigare inlägg ta reda på riktig fakta innnan ni uttalar er vi trivs och är trygg i våran klubb BFC Cicki

 6. cicki

  ”camilla” du frågar dig vem spm arrangerare Big Family Meet om du läser och följer våra hemsidor o bloggar så ser du att vi är många som står bakom det,inte BP utan vi som klubb. Och så tycker jag att du ska tala om för dina”högt insatta vänner” att dom tar reda på sannignen innan dom uttalar sig, själv tycker jag det bara är löjigt att sitta o hitta på nåt sånt här, när det finns viktigare saker att taänka på, ex vad vi gör för positiva saker för våra ungdomar det tycker jag VI i klubben har gjort jättebra snacka om det i stället
  för att prata om annat. Ta reda på fakta innan du uttalar dig

 7. Johanna Nyberg

  Nu är vi där igen. Kasta skit på den som vi vill ha framför oss och säga att vi finns för vi är gärna bakom honom och gör vårat utan uppmärksamhet. Bp har ALDRIG sagt att det är hans träff. Det är våran träff som klubb men iår så har vi lyckan att få sammarbeta med kulturnatta och göra något ännu större och även få in några av våra fina ungdomar att visa vad dom kan. Visa vem du är ist för att gömma dej. Och jag har en känsla av att dom ”höga insatta” är enbart för att försöka få det att låta värre. Nä stå för vem du är för vi gör detta som en klubb. Våran ”minifamily” Jonna Stolt BFC:are

 8. Camilla

  Hej alla…

  Tack för era svar, det var snällt av er.. Den högt insatta är personer som sitter i kommunhuset.. Jag personligen ger en eloge till BP och hans klubb kamrater för erat engagemang i stan och våra ungdomar, det finns andra klubbar som inte ger samma respons som ni..
  Det var defintivt inte meningen att smutskasta er, vart det missförstånd så kan jag be om ursäkt.. URSÄKTA mig!
  Grusplan är miljoner ggr bättre än gräs..

 9. Kenneth Nordström

  Hej Micke!

  Jag vill tacka för en bra scen med ett perfekt ljud. Vi kommer gärna tillbaka… i och för sig så vet jag ju att Robert Arnlund hade ansträngt sig till sitt yttersta, som vanligt, med att göra scenen så bra som möjligt. Så om du läser detta Robert så ska du ha ett stort tack du med.

  Tack för att vi fick komma och visa upp oss!

  Vänliga hälsningar

  StrongHeart

 10. Kenneth Nordström

  Jag vill absolut tacka de som rattade ljudet denna kväll på Big familys scen, bra jobbat!

  Jag har säkert glömt att tacka någon men det var en otrolig kväll med bra väder och riktig rocken roll!

  StrongHeart
  genom Kenneth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>