Umeå gatbilsträff

Umeå Gatbilar bjöd in mig denna dag till en fantastisk bilträff trots att vädrets makter inte va på deras sida. Gatbilskulturen har etablerat sig så stark att det dåliga vädret aldrig märktes av nämnvärt. Visst hade det säkert kommit mera besökare, men jag tyckte det kändes massa massa ändå. Bilarna höll mycket hög kvalité.

Retades med arr och frågade efter en timmes vandring på fältet när utställningsbilarna (Amerikanarna) skulle komma;) Kul att någon enstaka vågade sig dit iaf, för alla va välkomna:)

Här kommer lite bilder från träffen som jag tog innan jag va blöt in på skinnet och gav upp för en väntande Pucko med skvätt Minttu som vänta hemma;)

En Gremlin bland hermelinerna eller va man brukar säga;) Gunnar va självklart på plats iaf:)

David Borg har lyckats bra med sin träningslack på hans egen bil. Inget att skämmas över… Avis, näe då;)

En klassiker 🙂 BMW 2002 med hundra kusar under huven 🙂 Vinnare tycker jag iaf 😉

Eller en 1602 från 71 (tror jag) 😉 Kul att se dom på plats. Riktiga klassiska gatbilar från min ungdom, eller rättare sagt tidigare ungdom:)

Två sötnosar…. Anna-Maria och Sharkey

Som ni ser va paraplyer ett bra biltillbehör denna dag. Jag har många faktiskt, ligger alltid i bilarna, men inte idag 🙁 Åkte med sonens Gatbil och han har inte lärt sig va som ska va i skuffen ännu, därför fick pappa bli blöt 😉

Petra hade hittat ner också så klart 🙂

Ljudtävling va ett inslag denna kväll. Fatta va folk lägger pengar på sitt bil ljud. Otroligt!!! Till höger framför bilen ser ni några vackra töser som man kunde fota vid sina bilar. Roligt inslag på träffen:)

Ja,och med detta kvar i lilla pluskan va det bara att bege sig hem igen och drömma vidare om hur man kan bygga om en Cadillac till en gatbil eller va det kanske tvärtom;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.