Vännäs motormuseum del 3

Då lägger vi ut det sista jag hade, men som jag nämnt finns hur mycket som helst som är värt att se, så ett besök ångrar ni icket:)

Ute på plan hittar man en komplett RIKTIG mack. Kändes så gott att vandra i butiken där det bara fanns bilreservdelar och inte korv 😉

Pumparna och allt annat va i toppskick

Bara början på dagen och trots regnet strömmade folk in hela tiden.

Min röst idag gick inte helt oväntat va till denna Plymoth Coupe från 1947. En Street Rod som ägs av Lennart och Marie från Robertsfors som också hittat hit denna dag 🙂 Älskar eran klenod och hoppas den gav er ett pris 🙂

Sveriges första husbilar:) Saaben som jag gjort reportage om tidigare va på besök i Vännäs.

Kul att få se den i verklighet och även komma in i den och titta. Komforten va okej, men det är klart, justera sätet mera bakåt för mina ben och magen i rattstången kan väl ses som ett litet problem;) Men hade vart min, kunde jag nog leva med det;)

Två av killarna bakom dessa alster som förvaltas av en förening. Kul att ni kom så man fick se den in real…

Asså, alla har vi våra hemligheter och så även jag. SAAB har för mig ända sen jag va 16 år varit en favoritbil. Köpte min första V4a 1980 som blev en rallybil. Sen har det blivit massa olika V4or, 99or mm genom åren. Pappa va också galen i dom vilket underlättade för mig i tonåren:)

Detta är med andra ord en annan drömbil för mig. Visserligen inte original, men nästan, men va faan gör det:) En skitläcker SAAB DeLuxe från -56 i en härlig kulört. Under huven sitter en 2 taktare på hela 28hk och den har 3vxl "rattspätt" med ozynkad 1a 🙂 He je grejen he!!!!! Hörru Julle, ska du sälja han, hör av de;)

Mer än så här hade inte jag från gårdagens besök, men som jag nämnt tidigare, avsett en dag och ta med familjen för ett oförglömligt besök:)

Nej nu jäklar ska jag ha mig en kopp kaffe innan ungarnas middag ska på bordet… Trevlig vecka!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.