Lätt sliten igår

Fullt upp på jobbet har det blivit igen efter jul och lite omorganiseringar. Trivs riktigt bra och har hittat en bra plats med bra arbetskamrater som lyfter vardagen rejält.

Igår på em tror jag vi hann med tusen och lite till saker. Massa gejer som händer, främst för Annika just nu 😉 vilket är positivt men som medför lite stök och bök innan allt är på plats. Men när "rusningen" va över innan middag kändes allt riktigt bra och skönt att få släppa.

Efter middagen va det möte med Kommunalrådet Holmlund och en "stor" förebild och vän Anders Carlberg, grundare av Fryshuset i Stockholm som va på besök hos Time Care dit jag och klubbkamraterna va inbjudna. Game Time är en annan förening som brinner för Umeås ungdomar och som gör ett förb….. bra arbete. Kvällen tog slut 21 då det väntade en film i DVDn….som jag vaknade till stående och gå kl 06 nu på morgonen.. Handlingen? -Ingen aning;) Det va gårdagen det:)))

Nu dricks kaffe och barnen har sovmorgon, Annika är dööööö å hunn sover under täcket me henne, så jag har min kopp och min lap alldele ensam i tyst miljö nu innan bussen kommer utanför dörra.. Sen jobb och nya äventyr:)) Godmorgon…

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.