Big Street Tattoo

Ska skriva mera om Daniel Nordin och hans tattoo studio i Övik senare, men måste iaf visa vad han gjorde på mig och Nicke före helgen:)))

Daniel, en god vän till familjen är inte bara tatuerare utan håller även på med pimp my car i form av Pin striping mm. Han har en häftig hopp och studs Impala som många av er säkert sätt redan och kommer att få se mera av. Nu är den snart ihopsatt efter en större och mer kvalitetshöjande renovering om man kan kalla det så. Grymt blir det iaf när den står klar:)))

Nicke samlar ju på Nicke Nyfiken och påminner mycket om den lilla nyfikna apan då han själv va liten;))

Daniel kör med stadig hand, som alltid…

Hanna, studions alltiallo… Killarna klarar sig inte utan henne. Jobbade föresten på Volvo för några år sedan om ni känner igen henne;) Jag och hon möttes för många år sedan, i Husum, för typ 17år sen, hon va då min glass kund på Glassbilen, yngre men lika söt :))

Konturerna på plats, ¨å även den röda hudfärgen som man ofta får inpå;))

Hatten och skuggorna… Nog för idag.. Forts följer… Nya tider bokades. Annika boka heldag då hennes kropp ska få en bamsing med alla barn, blommor och blader och lite till:))) Kommer att bli skitfint:)

Min tur då… Skulle bara ha lite manikyr denna gång 😉

Jag tog lite ovanför naglarna ist… Naglar är mera för tjejerna ;)))

Resultatet blev jag nöjd med. Kärlekn är smärtsam, men smärta kan va njutbar också ;)))

Annika fick ett A tillägnat sig också, den njutbaraste:) Blev bra och passade där:)

 

http://www.bigstreettattoo.com/

Här hittar du mera bilder på vad dom gjort och mera om vad dom gör. Kan varmt rekomendera alla tre som jobbar där. Vet att dom har mycket att göra och långa köer. Ring gärna Daniel och boka en dag för dig och dina vänner. Passa även på att pierca dig då du är där. Allt går att fixa.

Daniel är full av idéer, så slå han en pling eller skicka han ett mail, så ritar han efter dina önskemål. Kommer att lägga ut mera om honom framöver:)))

0730-461287   [email protected]

Lovar att ni blir nöjda med både arbete och pris :)))

Åter till familjen och mera kaffe… Ha en fin Söndag:)) Godmorgon!!

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.