Ytterligare ett positivt minne

Ja det blev en positiv dag igår:) Har inget att klaga på alls. Kvällen avslutades med fart och fläkt. Tjejerna i Jamo Jamo Young släppte loss och gav oss en minnesvärd kväll att ta med.

Tjejerna va mycket samstämmiga i sina dansrörelser och en gammal dement stofil som jag fattar inte hur man kan minnas allt och dessutom i rätt ordning. F..n va duktiga dom va.

Mr Mané, gruppens skapare va självklart på plats och erbjöd alla åskådare att prova på. Jag blev svettig av att bara titta på samt att jag var lite halt i armen eller nått, varför mitt deltagande fick bli publik. Tror ungarna ville prova, men ni vet hur det är det där med att våga;)

Kyrkan där vi höll till (Ersboda) bjöd efteråt på mackor, kaffe mm. Så efter kvällen besök va det bara att bege sig direkt hem till bingen och krypa ner mätta och belåtna med ytterligare ett positivt minne i hårddisken;)

Kors i taket… En tom almanacka idag 🙂 Fast det finns att göra ändå efter jobbet:)

Ikväll är vi på klubben. Sugen på film, biljard, flipper, gott fika, glass eller meka med bil eller moppe eller kanske få i dig en riktig fettbomb med strips så äre bara att komma förbi:) 18-21 finns vi där… Gomorron :))))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.