Ny husvagn? Näeedå…:(

Kanondag för oss och lika kanon blev kvällen. Kvällen blev inte som vi tänkt oss då vi åkte till Norsjö T & R, vilket blev 36 mil;) Vi surrade och hade så trevligt efter vägen jag & gumman att vi missade avfarten..skratt.. 8,6mil extra, men va faan gör det då vi hade skittrevligt:)

Tjäderhönor i massor mötte vi i trakterna kring Rockträsk och pausstopp invid Vindelälven på "Kärleksuddens" camping i Hällnästrakten;) Det ni;) Husvagn bidde det inte då boggivagnen som iofs va helrenoverad inte föll ngn av oss i smaken som tanken va. Hort he va:) Nya tag i möra och natti nu;)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>