Nolia dag 4 del 3

Ute ur hallarna till den friska luften och där väntade Pernilla Wahlgren på oss igår…

Hon bjöd på sig själv och sjöng både nytt och gammalt. Å jag tror hon frös lite granna;)

Nolia vet hur man ska tömma Umeås gator och inlandet och campingen på folk, för jag tror alla va där:)

Själv va det inte så mycket musiken som lockade utan..host.. kanske vem som designat klänningen eller nått, eller just det, ljussättningen på scen;)) F..n otroligt att hon likt jag fortfarande ser så ung ut:)

Världens mest kända autografjägare. Har nog alla kändisar i sitt block då han aldrig missar ngn:) Snart hans tur att skriva;)

Jag har sett Pernilla, jag har sett Pernilla, hörde jag ngn som sjöng. Jens Lohse kom studsande från scen och ville låna autograf penna. Jens, en gammal vän som inte insåg förrän det va försent att jag stod där med kamera och numera har bild på vem som är hans favvoartist… Så här glad kan ingen vara annars;) Han skyllde på barnen?

Gulliga polers till dotra på plats å… Ville samla ballonger så Edde offra sin rosa te Anna:)

Edde sprang flera ggr till denna monter? Hmmm månne han gulla för framtida betyg eller? Såg föresten att dagens fråga hos Lärarföbundet gällde något kring om ungarna ska ha skoluniform. Dubbelt så många nej än jag då jag passerade iaf. Håller me…

Lions va självklart på Nolia vilket är tradition. Lions gör ett otroligt arbete inom mycket.

Tullen va på plats och jag klarade mig förbi dom. Men jag vände för jag va lite nyfiken på internetimport och va som gällde. Enormt kunnande i tältet och trevliga tullare gav svar på alla mina frågor, så nu kan man inte skylla på okunskap iaf:) Siburatorn får puttra vidare ist;))) Nej hehe, Herr Carlsberg får va min kompis ist…

Undanställd i den djupa urskogen hittade jag ngt bekant. Vet inte vad det föreställde, men pyntat styre hade den iaf? Ja ja, blänkte ju så den fick va med på bild den å;)))

Ny dag och nya äventyr efter lite värktabletter. Hatar ta tabl i onödan, men va f..n Nolia är ju bara vartannat år och det vill jag inte missa. Sen är ju det idag Pauls Art & Design, våran främsta motivlackare finns på Nolia 🙂 Dit måste man ju om än med rullatorn.

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Samara

    Jag kom med på bild i publiken ser jag 🙂
    Fast om Jani är världens mest berömda autografjägare vet jag inte, jag tror min samling är större än hans ,jag började redan som 5 åring med Snoddas, fast ska jag vara ärlig så var det min mor som bad Snoddas skriva i min anteckningsbok, men sen fortsatte jag själv 🙂
    Hittils har jag fått 12 nya på Nolia .

  2. Mikael Bergström

    Svar till Samara (2011-08-11 23:31)
    Jag såg dig inte Samara och klart du säkert är större samlare om inte annat är du min favorit:) Ni är duktiga som kämpar i ur och skur. Och du som alltid lyckats få alla på bild också;) Hälsa mamma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.