Hallå Magister Stensson!!

Min underbara magister Lennart Stenssonfrån OBSen på Mimerskolan va nog det bästa en ung halvslirig småbuse kunde få i skolan. Kommer du ihåg denna pippi Lennart?

Han fick t.o.m mig att aldrig glömma mötet i Pipparbölesjön för typ 33 år sedan med denna underbart vackra Mandarinand som sedan alltid varit min favorit bland pippis:) Att jag lärde mig ett fågelnamn vill inte säga litet med tanke på hur man va;)) Tack Lennart för det du gjorde oss "tuffingar" typ 1979:) Visst är den fin…..

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>