Hmmm blir nog kul

 

"David Yip försöker lägga samman ett trasigt pussel om sin fars liv – han undersöker de svamlande historierna fadern berättar, i jakten på sanningen om familjen. Men när varje svar bringar fler frågor, kommer då David någonsin lära känna mannen han knappt kände?

Följ med på en episk resa från en liten by i Kina till ett krigshärjat Liverpool, under den atlantiska skräckfärden, följ med under Yee Lui’s berättelse om vänskap, missbruk och motgångar med kommunist-Kina som ständig bakgrund till hans livsöde.

Vi får både en drabbande historia men också en historielektion om Kina, England och västvärldens utveckling under första delen av 1900-talet. "
 

Inte ofta man sprungit på teater, men så här på äldre dar ska man väl bli mera kulturell va:) Umeå Teaterförening har ett riktigt bra program. Bl.a Janne Schaffer va vi på för ngn vecka sedan och Mark Levengod missade vi då vi va i Tallin. Det händer saker hela tiden här i Umeå och livet är kort så det gäller att passa på att leva nu:) Jösses, där bidde jag nästan djuper;)

Nej, nu ska jag sova mera. Har sovit mest hela dagen då jag inte mått vidare bra. Å imorgon kommer gummans ungar också 🙂 Slut på lugnet..skratt.. Sköönt att ha dom här hos gumman igen där dom har det bra.

//Big Papa

Gould Mountain är ett unikt internationellt gästspel som jag fick en inbjudan till:)

17 april kl 19.00 Sagateatern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.