Big Family Meet & Kulturnatta

Nytt rekord!!!! Både bilar, hojar och besökare. Klubben startade planeringen redan i Januari och resultatet blev bättre än vi kunde hoppats på:)

Lägger ut lite bilder här. Sen kommer ni hitta mera på klubbens hemsa i fotogalleriet.www.raggarna.se. Har du bilder du vill dela med dig kan du skicka dom till oss så lägger vi ut dom.

Det rullade in bilar hela dagen. Solen va nästan med oss. Den tittade fram till och från så vi va rätt nöjda. Vi vet ju hur det kunde ha varit;)

Fint prisbord skänkta av lokala företag. Hamburgarna gick åt som smör i solsken kan jag lova. Alla i klubben gjorde ett fantastiskt arbete.

Hellbilly Jokers va ett av alla fantastiska band David på ÖG gett oss på scen. Otroligt duktiga allihopa!

Pepita Slappers va ett annat som min gode vän Per fångade:) Tack! Kan lyssna på dom om och om igen. Dom är fullbokade under lång tid framöver och har gjort en dundersuccé var helst dom spelat. Tack till er också!!!

Hoppborgen fick va den ville ha och fullt framför scenen va en underbar syn. Succé!

Enormt hög kvalité på träffen. Både bilar och MC och folk:)

Gänget med sin absolut egna plats på träffen. Kram på er alla!

Tomas valde familjebussen och lämnade Cadillacen hemma då både barn och barnbarn hängde med ut:)

Mycket glädje på träffen:)))

Och en liten dans….

Och massa kärlek… Kan inte bli bättre då min gamla chef och underbara vän Monica dök upp bland bilarna:) Bamsekramen..

Juryns motivering till detta pris som Åke fick va lite svårtolkad. Världens minsta buss, eller va det ett rullande trafikljus, eller vad det….. äsch vi lämnar det och grattar och tackar för dagen;) smack… Kan nämnas att Åke va en av domarna i juryn för dagen. Dock detta pris va han ej inblandad i.

En nöjd trippel sjua som tog andra pris på sin chopper grattas i efterhand av Edde och Johnny. 

Ska försöka få listan med alla vinnare och publicera det senare. Mera bilder kommer läggas ut senare också. Festen på kvällen igår då jag hade typ 30 pers i köket inte minst;) Tur man tog det lugnt själv då jag ska köra en lastbil idag med ett flyttlass åt en väninna.

Big Family Cruisers tackar alla som medverkat, ingennnämnd ingen glömd för en umderbar träff och en underbar inledning på sommaren. Mycket väntar och på Måndag, imorgon alltså börjar klubbens våffelkvällar "Blå vägen träffen" på Kronoparken i vår klubblokal. 18-21. Tack och välkomna! Gomorron

//Big Papa