Floppen på bilmässan

En bil jag varit nyfiken på va Mitsubishis svar på Pick-up. Jag har en kärlek till "pickisar" som så många andra och hade gärna haft en i garaget. Märket har aldrig varit av större betydelse, utan jag tror den på ngt sätt står för lite av truckerdrömmen för många av oss småpojkar och flickor varför intresset alltid funnits. Mina killar har funkat ungefär lik sin far och nu då jag äntligen fick se Mitsubichi Pick-upen som visats i Geneve blev både jag och min bisitttare Leo besvikna. 

Den ser ju inte ens ut som en "Pickis"? Men detta är kanske vad vi kommer att få se i framtiden då vi snackar "Pickis". Okej, man vänjer sig kanske om än jag har väldigt svårt att tro det nu. Något skoj med den finns iaf då det under huven gömmer sig en dieselmotor och elmotor  Fyrhjulsdrift är självklart, konstant i framtiden vad det verkar och det är ju okej. Koldioxidutsläppet ska ligga på 149 g/km, vilket är lågt för den sortens bilar.

Okej, nyheter är som smaken i baken och mitt tycke kanske inte gör den rättvis rakt igenom. Men ok, fyra oljestickor med låg oljenivå kan den få ändå;)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>