Förbud mot bensindrivna bilar?

Norgehistoria? Hmm man skulle kunna tro det, men icket.

Norska regeringen vill förbjuda bensindrivna bilar från 2015. Men nog är det rätt naivt att tro att bilindustrin kan lägga om hela sin produktion inom loppet av sex år? Anledningen till detta är att man enats om ett stort klimatpaket vid partiets kongress i helgen. Förutom att förbjuda nya bensin- och dieseldrivna bilar vill man minska landets koldioxidutsläpp med 40 procent före 2020. Oppositionspartiet Frp (Fremskrittspartiet) är inte lika optimistiska. Men visioner är aldrig fel.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>