5_-Willys-Aero

Grattis Leo & Aero!

Har du en Morgan eller Saab eller kanske rent av en lika underbart fin kille som jag har som heter Leo så kan du duka fram tårta idag. Dom har nämligen namnsdag:) Hmmm jag me då alltså som har Leo som andra namn:))

Willys Aero är en annan personbil byggd av Willys Overland, senare Kaiser-Willys Corporation, mellan 1952-55 som ska grattas. Willys Aero fanns med flera tilläggsnamn som Ace, Lark, Eagle och Wing. Den enklaste Lark hade fyrcylindrig maskin, resten raka sexor. Willys Aero fortsatte sin bana i Brasilien med namnet Aero 2600 och ny frontdesign. Den tillverkades i Sydamerika 1960-72. Totalt gjordes drygt 200 000 bilar på de båda kontinenterna. Nog om bilen, nu dukar vi tårta tycker jag:)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>