Johnny Depp & jag

Johnny Depp har fått ett indian namn har det stått att läsa. Då va jag före;)

Det va nämligen så att vid lägerelden förra sommaren ute på Tallbacken, efter en hård dag med, inte boskapsskötsel direkt, men däremot familjeunderhållning så samlades flera invid sjön och vår brasa. Georg, en äldre underbar vagnsgranne, duktig historieberättare kom då på och lät sig tycka att jag skulle ha ett indian namn av någon anledning. Fråga mig inte varför, han bara kommer på sådant. Numera lystrar jag alltså till namnet, ”Stora hövdingen Buckliga kaffepannan” ;) Gomorron

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>