Chevanytt till frukost

Idag kändes det segt att kliva upp. Ägg och bacon hade piggat upp, men tji det får jag nog vara utan till vi sitter på Tallinbåten eller Cinderella.

Men nu ska vi inte prata good frukost utan Cheva. Det är ju nämligen så läste jag, att från och med modellår 2014 kommer priset på Chevrolet Volt i Europa att sänkas. Den kommer att kosta 374 500 kronor. Thomas Sedran som är President & Managing Director på Chevrolet Europe säger följande:

”Det lägre priset tillsammans med kostnadsbesparingar från körning på el ger Volt ägare en unik balans mellan teknik, kapacitet och ägandekostnad. 2014 års modell av Volt kommer att erbjuda samma imponerande lista över funktioner som tidigare, plus Chevrolets nya MyLink connected radio.”

Dessa sänkningar har varit möjliga tack vare stora framsteg inom kostnadseffektivisering i leverantörs- och produktionsledet som gjorts.


Min son va ju sugen på en så nu kanske han får börja skaka sparbössan då alltså:) Iaf kan man ju fara å provköra den, det har ju t.o.m jag råd med. Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.