Renault klassiker

Ja den är faktiskt en härlig klassiker idag. Vem kommer inte ihåg då Renault 5;an gjorde entré i skogarna här hemma:)

Hittade historie klipp på ”5;an” som jag gärna delar med mig av. Bilen va och är grymt rolig med sin bakhjulsdrift och kaross storlek i skogen. Inte värsta axet, men hallå, 80-talet med en turbo monterad va väl 0-100 km/h på 6.6 sekunder och en toppfart på 200km/h klart godkänt tycker jag. Mig imponerar det då. Se och njut av filmen, det gjorde jag.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>