MC mässan närmar sig

Ja snart va det dags för årets mässa som går av stapeln i Göteborg denna gång. 23-26 Januari möts alla MC entusiaster på Svenska Mässan.

”Man nästan baxnar av alla nyhetsintryck som presenterades under mässorna i Köln och Milano under hösten. Till vår mässa blir det stor Europapremiär för Harley-Davidsons nya Trike, som får köras på bilkörkort. Den trehjulingen kommer att avtäckas vid pressmötet på torsdag morgon, för att klockan 10.00 då mässan öppnar finnas i sin monter.” säger mässans projektchef Peter Näsman.

undefined

Rushmore-programmet med nya trehjuliga Tri Glide samt Electra Glide Ultra Limited som båda får nya generationens V-motor med vätskekylda cylindertoppar är bara en liten del av HDs monter. Andra H-D-nyheter på mässan som HD visar är Dyna Fat Bob. Softail Breakout. Street Glide och Road King Classic.

Som sagts, bara något av alla 50 modeller som jag vet kommer finnas på mässan. Meningen va att jag skulle dit med mina MC bröder, men nu har vi roddat om med andra resmål istället. Men har du möjlighet att fara lovar jag att det kommer vara värt det.

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.