Köp inte bilen

Ja den som köper denna bil efter att ha läst annonsen på Blocket kommer att få skylla sig själv;) Tobias Nordins Blocketannons ”världens sämsta bil” hyllas nu på nätet. För bara 600 kronor kan hans Renault Mégane Scenic från 1998 bli din.

Här är bilen som ägaren inte rekommenderar till någon. Foto: Tobias Nordin

”Världens sämsta bil – Renault Mégane Scenic JA98
Känner du att tillvaron är tråkig och händelselös? Är ditt liv alldeles för problemfritt och utan utmaningar? Älskar du att meka, banka, hammra, svetsa, slita, vrida, vända, gråta och skrika? Om du har svarat ja på ovanstående har jag ett erbjudande som täcker hela behovet, och mer därtill: Renault Mégane Scenic, årets bil 1998.
Inget get-away-car
Listan på bilens underbara och färgsprakande defekter är ungefär lika lång som bibeln. Lite i stil med gamla testamentet. Jag orkar inte punkta upp allting utan fokuserar mer på de roligaste besvärligheterna:
– Bilen startas med en hemlig kod. Detta är kanske mer att betrakta som en frän modifiering snarare än ett fel. Bilen har ett motorlås som bara kan öppnas med IR-sändaren i nyckeln. Mottagaren är givetvis rå-trasig. Som tur var går det att starta bilen ändå med lite James Bond-skills. Dock tidskrävande. Rekommenderas ej som en get-away-car.
Värdelösa strålkastare
– Allting som har med själva bromsandet att göra är helt slut. Backar, skivor och vajrar sjunger på sista versen. Planerad körning är nog att rekommendera. Eller ingen körning.
– Fruktansvärt värdelösa strålkastare. Går nog lika bra att montera iPhonen fram på grillen å slå på ficklampan.
– Skyhöga utsläppsvärden. Om du hatar naturen och miljön är detta bilen för dig.
”Riktigt råd techno”
Det finns i princip inget positivt att säga om bilen förutom att den alltid startar, har riktigt goa raggarfälgar i alu, nya tändstift, nybytta dämpare bak, blå färg och en sån där kassettadapter som du kan koppla in mp3/telefon/vhs i å spela riktigt hård techno.
Besiktigad med 11 nitlotter. Mestadels hemma-mek. Ska på ombesiktning innan den 15 maj. Påställd å skattad. Står i Östersund just nu men tenderar att flytta sig lite varstans i Sverige.
”Ful i verkligheten”
Ta chansen att förstöra tillvaron för dig själv och slå till på en blå Renault med garanterat slitage. Livet kommer aldrig att bli detsamma igen.
Obs! Låta dig inte luras av bilden. Det är bra ljus och en massa filter. Bilen är riktigt ful i verkligheten.”

Ja vad säger man. Blir garanterat såld direkt;)

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.