Öööö MC?

Asså ni som känner mig och ni som följer mina artiklar har väl vid detta laget förstått att jag har lite kärlek till framtiden och eldrift. Men om det är dags att ta igen det nu är frågan då man ser denna design:/

Johammer heter dom som ligger bakom den och har enkelt döpt den till J1. Designen på hojen vetetusan vart man fick idéen ifrån. Nykter? nja, lite tankar på att det va under ngn firmafest kkan man ju få då man kikar på den;) Men å andra sidan är det väl inget som säger att jag alltid måste veta bäst;)

Skapelsen har en räckvidd på ca 20 mil vilket är väldigt bra. Det tar bara drygt 3 timmar att ladda hojen till ca 80%. Du sitter på batterierna medn den effektiva elmotorn sitter i bakhjulet. Backspeglarna med inbyggda displayer torde väl va tänkt att locka dom tuffare bikerna med, (aphäng) är min vilda gissning;)

Som sagt är smaken som baken och i mina ögon vetetusan om ngn skulle få mig att köra den utan svart visir på hjälmen;) Roligt bygge iaf. Prislappen då? Ca 23 tusen Euro.. He ä ba å köp;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.