Jag har inte bara röstat

Utan också stillat skallebanget från igår. Vilken fantastisk 50 årsfest jag fick av er alla. Kommer aldrig glömma den, inte ens om jag får Alzheimer :)

Stort tack!

Jag har ju som dom flesta röstat idag. Och självklart om man tänker långsiktigt är det ju ordentligt rött man ska välja. Ok självklart kan må tycka vad man vill om det, men jag tycker dom röda partierna är dom som gör mänskligheten mest gott. Visst kan man rösta på dom blå som i vissa fall kan göra vissa, ja just det, vissa personer rikare och ges bättre möjligheter med hjälp av pengar. Men pengar är inte det som är det viktiga för mig.

För mig betyder rikedom att ha ett rikt liv där min familj och mina barn finns och mina ”äkta” vänner. Skriver äkta för få jag haft har visat sig vara det. Ett rikt liv ska vara fyllt av kärlek till mig själv och andra och som får mig trivas och må bra. Att få vara stolt över det jag uppnår och hjälper andra att uppnå, mao ett liv där jag är i stort sett nöjd med min vardag. Alla ska ha rätt till bra skola, sjukvård och äldrevård. Oavsett bakgrund, kön eller ekonomi. Alla ska ha rätt till samma sak. Sen så, visst kan pengar underlätta många gånger att ha mycket av. Men lagom och med respekt för dom så kommer man långt.

Nej nu börjar snart valvaka. Och vi tänker oss ut till V och kolla stämningen där samtidigt som vi inte ids laga mat hemma;) Kom gärna till Kulturhuset Klossen på Ålidhems centrum efter 18.30 ikväll. Då ses vi:)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>