Fula plan

Jag brukar då och då skriva om maskiner i luften. Och denna må vara bland de fulare som flyger omkring däruppe just nu. Airbus A300-600ST heter dom och är transportflygplan. 20 år fyller dom just i år:)

Beluga är ett annat namn man gett den då den som ni märker påminner om en Belugaval. Knölen påryggen gör sig bättre på valen än fisken;) Man har byggt fem st av dom och alla flyger fortfarande. Vad sägs om att lyfta med 47 ton på en yta av 1410 kvm:) Inte illa;)

Nattinatt

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>