-5 grader på Ersboda

Neejj!!! Låt inte denna sommar vara slut ännu.

 

Blev grymt besviken då jag under frukosten ser min termometer visa -5 grader. Bådar med andra ord inte gott. Snart är vintern här igen för 50ionde gången för min del. Har aldrig någonsin gillat den tyvärr. Möjligen lite just för alla fina vinter rallyn då som man kunde medverka i förr i världa. Jaja, efter kyla kommer värme så det är bara att hoppas man får grymt kul u så tide går fort och vårblommorna åter kryper fram ur sina gömslen.

På jobbet är det mera fart än jag någonsin haft på något rally jag kört. Fast fart på jobbet betyder oftast bra besparingar för Landstiget varför ”fart” är grymt positivt. Sen äre inte alltid kul att ha blåslampan i röva, men då dagen slutar känns det än bättre. Då jag vet vad jag gick från igår vet jag vad som väntar idag. Måste med andra ord in och börja tidigare:)

Frys inte ihjäl där ute nu, och kör försiktigt. Det va halka runt Ume igår. Godmorgon

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>