Bil & bygg

Bil & bygg va gårdagens tema för mig. Dagen blev totalt sett grymt perfekt där jag umgicks med vänner hela dagen från 08 på morgonen till sena kvällen. Renault ZOE,n stod självklart som en av huvudattraktionerna hela dagen. Det började med lite problem på morgonen då jag insåg att min säkring hade gått i garaget vilket gjorde att den ström jag hoppades ha inte fanns:( Tur då att man har långa skarvsladdar som jag kopplade ihop så jag kunde köra till klubben på ansia stan;) Där fanns ström och arbete:)

20141122_101016_resized

Fantastiskt med återvinning;)

IMG_20141122_132326_resized

Bilen skulle ju laddas och jag, Håkan och Benny använde vår Lördagskreativitet till att samla pallar åsså byggde vi oss en bar ute i garaget:) Vi hänger ju som oftast bland hojar och verktyg varför garaget helt klart blev mera komplett med lite barhäng också.

20141122_112025_resized

Mitt underbara barnbarn Lukas dök ju in också under dagen vilket va jättekul. Att hänga i garage ska man börja med i tid. Då blire bra folk av en..;)

20141122_142900_resized

Under dagen va det mycket folk som passerade klubben och stannade för att få sig en kik på nyheten som va fastknuten med en elssladd utanför porten. Den väckte stor uppmärksamhet vilket va riktigt kul. Såväl privatpersoner och företag va imponerade då man inte varje dag får klämma och känna på 100% elbilar. Många har självklart mött såna här miljökämpar förr, men man kan inte låta bli att bli nyfiken och mäkta imponerad över miljövänligheten Renault lyckats med samt tekniken man fortfarande utvecklar till det bättre.

En annan viktig sak som jag tycker är värd att nämna är säkerheten. Med orden; ”Noll kompromisser med säkerheten.” skulle Renault ZOE som småbil och halvkombi vara lika säker som någon av Renaults bilar med förbränningsmotor. Den har också ”ärvt” hela Renaults expertis och know-how vad gäller passiv och aktiv säkerhet vilket också gjorde den till 2013s bästa vad gäller småbilar. Det du..;)

Kontakta Oscar på Bilbolaget ute på Teg (gamla Volvo) om du vill veta mera och testa bilen. Oscars direkt tel; 090-177124. Jag kan långt ifrån allt om kärran men lovar att den blir en upplevelse att få testköra och se. Kan tillägga att du behöver inte massa sladdvindor för att ta dig fram genom stan 😉 Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.