Motor festival under påsk

Ja under påskhelgen påbörjades Seoul Motor Show. Där kunde man bland annat se Hyundais nya konceptbil Enduro vilket av namnet att döma får mig iaf att tänka på motorcyklar. Det är nog också meningen om man kikar på bilens design

Som drivkälla har man stoppat ner en 2,0 T-GDI turbo och en sjuväxlad dubbelkopplingslåda. OEn annan rolig grej som inte direkt har med drivkraften att göra är de smått dolda fotstegen bakom sidokjolarna. Tanken är att man ska kunna klättra där för att lasta grejer på takräcket:) Inte så dumt faktiskt då det ofta kan vara ett problem, iaf för de kortare människorna.

Tycker man lyckats iaf design messigt att ta fram en rätt häftig Enduro som vore kul att få se i produktion framöver. Vi får la se om det blir så;)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>