Gillar du blommor?

Gillar du blommor, blomsterarrangemang, presenter och professionellt kunnande. Då är det Löfgrens blommor nere på Rådhusesplanaden 7 som gäller hädanefter. Jag och de mina hade äran att vara inbjudna ikväll till nypremiären av den över 100 åriga och välkända blomsterhandeln.

20150412_182938Elina min underbara svärdotter bjuds på bubbel och snittar av Camilla

Camilla Kenndén som numera har övertagit den anrika affären är den 7e ägaren i ordningen. Hon har också ett fantastiskt team med sig där bl.a Evelina Tallus, en av de absolut bästa floristerna ingår.

20150412_183035Evelina, en av de absolut duktigaste floristerna i landet

Det som jag finner riktigt kul med dessa tjejer är bredden på vad dom kommer kunna erbjuda sina kunder. Allt från glädje, sorg och kärleksfyllda möten där ord och känslor kan kompletteras med blommor och blomsterarrangemang. Jag har sett mycket av vad Evelina tillverkat med sina snabba fingrar då hon jobbade på NUS och Marias blommor tidigare.

20150412_183005

Tjejerna har en bredd på kunnande och kontakter varför man kan få hjälp med det mesta och det bästa man kan önska sig från en professionell modern blomsterhandel.

20150412_183052
20150412_183135Godisskål av endast blommor tillverkade för premiären

Löfgrens blommor, Camilla och hennes team är en del av Interflora Fresh. Detta innebär alltså att Löfgrens tillhör en butikskedja som är så mycket mer än en bara blomsteraffär. Hos dom är en ros mycket mer än en ros. Hos Löfgrens finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos dom hittar du blommor både till vardag och till fest eller bara till dig själv eller till någon annan. Hos dom finns mycket att se, känna, uppleva och dofta på. Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla buketten med god choklad, ett vackert doftljus eller något snyggt till hemmet. Allt detta kan både jag och Elina skriva under på efter en fantastisk premiärkväll hos tjejerna på Löfgrens…

Vi kommer tillbaka.. Kram på er

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Bettan Löfgren

    Det är på min fars sida som Löfgrens blommor kom till för lääänge sedan….Finns lite historia bakom den butiken… 🙂

    Bettan Löfgren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.