Hatar golf!!!

Eller som vissa kallar det, moderatbandy. Så grymt tråkig sport där man t.o.m i regn och rusk traskar runt i finkläder och försöker slå en hård liten boll hundrtalsmeter med så få slag som möjligt. Faan t.o.m tråkigare än ishockey ;)  Men även i de tråkigaste av våra sporter finns ju roliga saker. Golfbilar har väl sällan ngn missat. Dom används ju inte bara på golfbanan utan lite varstans faktiskt. Vi har en t.o.m på jobbet, nere i kulvertsystemen där man använder dom som patient transporter :) Fort går dom också ;)

Nu har det ytterligare tillkommit en rolig sak till den så tråkiga sporten, nämligen golfbrädan :) He ä som en liten åkbräda man kan surfa runt på mellan hålen på banan. Ngt iaf som kanske gör sporten lite roligare för såna oförstående ickeutövare som jag. Men ståbrädan räcker inte, utan det ska nog till ngt bränsleslukande och mullrande fordon som man kan sladda runt med på banan innan ni ser mig puttande vid ngt hål.

push

Med puttande menar jag inte puttande på en HD som inte startar utan golf puttande ;) nattinatt

//Big Papa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>