Kör du med Spotify?

Det gör Volvo numera också enligt dagens pressmeddelande jag fått 🙂

Volvo Cars blir den första biltillverkaren som integrerar Spotifys strömmande musiktjänster globalt för de nyaste modellerna. Det startar med Volvo XC90, S90 och V90 under våren. Nyheten presenterades på Mobile World Conference i Barcelona.

Volvo Cars har arbetat nära tillsammans med Spotify för att säkra en naturlig och enkel användning i bilarna. Integrationen tar till vara på Spotifys mest uppskattade tjänster via den stora iPad-liknande pekskärmen i nya Volvo XC90, S90 och V90. Det betyder att man inte längre behöver använda sin mobiltelefon for att strömma musik när man är ute och kör.

-Alla som har använt Spotify vet hur bra det är – man har tillgång till sin favoritmusik hela tiden. Vi är väldigt stolta över vårt unika och användarvänliga gränssnitt för Spotify, säger Björn Annwall, Senior Vice President Marketing Sales and Services på Volvo Cars.

Förutsättningen för att kunna använda Spotify-applikationen i bilarna är en Premium prenumeration. En 30 dagars fri prova-på-period kommer att vara tillgänglig för dem som inte använt tjänsten tidigare. Applikationen kommer att vara åtkomlig för Volvoägare i alla länder där Spotify finns.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.