Ford tar täten

Iaf försöker man hålla sig långt fram då det gäller lyx SUV om man får tro det man visat på mässan i New York 🙂

En nalta eljest SUV där man verkligen tagit ut svängarna på vad som kanske är framtidens Lincoln Navigator. Än så länge bara en konceptkärra. Men vi vet ju vid det här laget att man aldrig ska underskatta biltillverkarnas idéer 😉 Så redan nästa år kan den ju ha tagit denna form även på produktionsbilarna.

Jag gillar den utfällbara trappen, vilket iofs inte är så konstigt då ledvärken tilltar med åldern och det blir svårare och svårare att ta sig upp i dessa kolossala bilar 🙂 Måsvingedörrarna låter verkligen ljuset lätt falla in i hela kupén vilket också är väldigt tilltalande. Sen slipper man skrika till varandra i den stora bilen då den utrustats med ett internt kommunikationssystem. Skulle vara ypperligt i min bil då tanten börjar vara lomhörd 😉 snart iaf 🙂

6 personer ryms enkelt i bilen och kan njuta av den fina inredningen av teak och skinn. Har man ungarna med sig eller själv bara vill slappa medan gumman tar ratten så får man nytta av alla bildskärmar som finns. Inte ens när gumman backar behöver man oroa sig. Backkamera är så klart på plats.

Gumman lär få plats med alla kläder utan problem också 🙂

Under huven har man gömt en V6a med dubbelturbo vilket ger bra med styrka från start. Dom 400 kusarna räcker och blir över vid omkörningarna vilket glatt glädjer min privatchaufför.

Nu tvivlar jag på att Lincoln levererar produktionsbilen med måsvinge dörrar och trappa. Men oavsett får nu Cadillacs modell Escalade se upp för mera konkurrens. Dom är väl de närmaste konkurrenter till Lincoln skulle jag vilja påstå.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.