Sluta röka?

Jag påmindes nu på morgonen att det va över sju år sedan jag la ner rökningen

Men att sluta röka är inte så svårt då man bestämt sig. Många tror det. Då jag bestämde mig hade jag grymt bra stöd, främst av mina underbara barn, som t.o.m ringde hem från skolan på rasten bara för att kolla om jag rökt och också berömde mig. Alltså, barn ska inte ens behöva oroa sig för sånt men… Ja vad säger man…

Ego e cigg start paket

El cigg som finns här på nätet är ett bra hjälpmedel för den som vill sluta. Jag har många runt mig som lyckats med hjälp av dom. Jag jobbar ju inomhus på NUS = Regionsjukhuset och ser dagligen folk puffa lite diskret på sin el cigarett :) Ser rätt komiskt ut inne på ett sjukhus, men å andra sidan ser jag hellre dom på det sättet än rullandes isblek i en rullstol utmattad av kol eller lungcancer.

Skillnaden mellan frisk lunga och sjuk behöver inte beskrivas

Hälsoskälen är många vilka jag kände på flåset i morse på vår morgonpromenad. Hade den genomförts för 10 år sedan hade jag inte ens orkat hälften.

Med det sagt så önskar jag er alla en härlig dag i vårsolen som skiner över Umeå iaf. Nu ska jag ut på hojen ;) Godmorgon

//Big Papa

2 kommentarer

  1. E Cigg Online

    Mycket informativ artikel, Som du har delat här om rökning. Jag håller verkligen med dig, Rökning är skadlig för lungorna och övergripande hälsa. e cigarett är användbara för dem som vill sluta röka. Tack för sahring denna artikel här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>