Skrämmande bilder!

Ja detta är tammetusan bland de värre bilder jag sett som kommer från bilindustrin.

Jag är så tacksam för den säkerhet vi har på våra bilar i Europa där vi har mycket att tacka Volvos utveckling för som bland andra gick i täten för säkerhet. Bilar byggda för Indien, som dom i filmen. SKRÄMMANDE! Dom klara inte ens lägsta betyget i testet. Hur tänker man hos leverantörerna av de fem bilarna, Renault Kwid, ja just det, Renault?? Maruti Suzuki Celerio, Maruti Suzuki Eeco, Mahindra Scorpio och Hyundai Eon (fyra är med i klippet) Så uselt! Det är kraven i Indien som gör att tillverka inte bygger dom bättre än så här. Man ödslar inte ens en airbag på ngn av dom. Man blir mörkrädd även 2016, huvva. å skämmes tammetusan säger jag både till de Indiska beslutsfattarna på bilsäkerhet och till bilindustrin som inte bryr sig om Indierna!

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>