Satans trafikanter

Va ute med hojen. Först blir man påkörd av en kärr…. jag menar en kvinna som cyklar in i sidan på mig då jag står still. Backar cykeln och smiter? Hon hade tur att jag är en snäll kille. En stund senare kör jag innern i en rondell då bilen jämte mig genar in på mitt körfält och vill skicka mig åt h-vete. Som sagt, tur man är en snäll kille.

Nu ska jag ta en promenad innan kvällsdrinken. Så ser du mig och är på/i ett fordon, kom inte nära…. Kan bli en arg kille också ;)

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>