Dubai planeras

Just nu planeras min största resa, Dubai 🙂

Jag är inte vidare berest, Finland, Norge och Ryssland. Mer har det inte blivit. Men nu väntar Dubai, en grymt spännande upplevelse kan jag tänka mig. Förutom en kultur som skiljer sig, en förfärlig kvinnosyn så har dom ju ngt så bra som motorkultur, och den är inköpt pga att man har mycket pengar, men för den skull inte mindre sevärd för en nörd som jag.

Dom har allt i fordonsväg, det galnaste, det mest unika, det dyraste, ja allt finns där. Sen har jag ju också svägerskan med familj där vilket ska bli grymt kul att få umgås med och som drar lika mycket såklart.

Men nu har dom också, förutom allt annat guld, diamanter och glitter, däck som är med i Guinness rekordbok. Anledningen är prislappen, 600 000 dollar!? Z-Tyre har nämligen tagit fram däck där man bakat in diamanter och guld. Va! Sjukt, men varför? -Jo, för att man kan det såklart, i Dubai… Ja, jag längtar.. Godmorgon

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Hej

    Kvinnosynen vet jag inte om den är så tokig, humor har de i alla fall i Dubai.

    Då jag bodde i Abu Dhabi så for man ibland i jobbet till Dubai och jag älskade reklamen för Virgin Records då de öppnat en ny butik i Dubai.

    Vid infarten till Dubai stode det på en skylt ” It’s a New Virgin in Dubai”:-)

    Varnar dock för billiga drinkar, de är goda, de är starka och de är billiga. Speciellt Gin o Tonic passar bra där, men den passar ju bra varsomhelst.

    • Mikael Bergström (inläggsförfattare)

      Kvinnosynen är ju rent förfärlig där borta. Se bara på hon som nyss dömdes för att hon anmälde sin våldtäktsman. Hon fick straffet. Kvinnorna i Dubai är grymt starka som orkar leva med dom som vill kalla sig män där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.