Hjälp en pensionär

Snälla! Nu ber jag dig om hjälp att hjälpa. Å det är inte ofta jag gör det.

Min vän och granne i stugan har under lång tid bråkat för sin rätt. Jag har följt ärendet och är en av dom alla som stöttat, då vi vet att han aldrig skulle missköta sin hund. Men tjänstemannens ord har vägt tyngre än Lars-Olovs varför sista överklagandet las ner. Inga vittnen eller annat Lars-Olov anfört har man tagit till sig eller ens pratat med. Länsstyrelsen har t.o.m i media sagt att dom kan ha missförstått.

Idag har jag swishat 100kr till hans avgift som han tvingats betala till Länsstyrelsen, trots att han inget gjort. Han är sjukpensionär och lever snålt men har alltid sett till att hans hund mår bra.

Om 35 st gör som jag och swishar 100kr så slipper Lars-Olov ta av hans pension. Han förtjänar inte detta. Se min artikel nedan som jag skrev tidigare. Hans mobilnummer är 070-3373307. Sprid detta gärna på fb mm, han har gett sitt medgivande.

HÄR hittar du artikeln

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>