Mindre Poliser

Det är mycket mindre poliskontroller ute på våra vägar numera.

Bildresultat för poliskontroller

Efter en stor omorganisation sjönk bl.a antal nykterhetskontroller från 123000 i Januari förra året till endast 31000 st i Januari i år. Jämför man tiden Januari till September t.ex med 2013 så är det 59% färre nykterhetskontroller och hälften så många fartsyndare som fått en bot i handen.

Bildresultat för poliskontroller

Förutom omorganisationen så är terrorhot och ökade gränskontroller några av anledningarna bakom försämringen. Men nu säger Polisen att man ska öka övervakningen med iaf 20 minuter i veckan på hastighet och nykterhetskontroll.

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>