En drömvinst

Fick frågan om vad en drömvinst är för mig.

Bildresultat för pengar

Drömvinsten kan se sig olika ut helt beroende på vem man frågar. Jag jobbar ju på sjukhuset och vet vad svaret skulle bli om jag frågade många jag dagligen stöter på där. lotton.nu

Men en drömvinst bestående av upplevelser och pengar kanske de flesta av oss tänker på om vi får frågan. Själv spelar jag sällan utan bara Lotto eller möjligen Bingolotto vid ngt enstaka tillfälle. Julen då vi samlas hela familjen är ett tillfälle som idag blivit tradition.

Bildresultat för lotto

Spel på nätet är något jag aldrig testat tror jag. Vid något tillfälle va jag med och provade lägga några kronor på en spelsajt, men näe det var inget för mig.

Drömvinsten för mig, förutom pengar har nog för det mesta alltid bestått av bilar, eller någon häftig motorcykel. Allt annat har känts så oviktigt. Visst har man väl velat ha en resa t.ex men det har ändå hos mig känts som väldigt långt borta. Men i höstas va jag på en resa, något som jag upptäckte var en drömresa. Den tog plats i mig på ett märkligt sätt för efter det började jag fundera varför man aldrig gjort den förr.
Märkligt egentligen att det var just den resan som fick mig att ändra mina drömmar om jag en dag skulle vinna en drömvinst. Dubai av alla ställen. En plats som aldrig på något vis funnits i mina tankar någonstans under mitt ändå rätt långa liv.

Bildresultat för frisk kropp

Men drömvinsten, den fråga som väckte mina tankar är nog som för många andra på mitt jobb just att få vara frisk, ha ett arbete och en meningsfull fritid så tillika mina nära och kära.

Vad är drömvinst för dig?

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>