Landat

Nu har jag landat och återkommit till det normala efter en fantastisk helg i Stockholm.

Veckan började bra med semester igår och en överraskning på Posten, nämligen ett paket med Kanelbulle & Mjölk. Inte mammas kanelbullar men närapå. Kanelbulle & mjölk är nu den första dessertlikören i en serie som heter ”Svenska bakverk”. Och efter att ha testat den igår fick man lite Flashbacks till den tiden då man kom hem från skolan och det doftade mammas kanelbullar i hela huset på Berghem. Gillar du kanel är detta en bra likör för dig. Den va inte heller för söt och skall drickas kall. Som ett glas mjölk ska intas enligt mig :) Fyra oljestickor av fem möjliga blir mitt betyg varför jag måste beställa hem en till omgående ;)

Artikelnummer: 82839
Alkoholhalt: 17 %
Pris: 189 kronor
Volym: 700 ml
Leverantör: Arcus Sweden AB

Godmorgon

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>