VW i rallyt igen :)

Bildresultat för vw bubbla rallybil

Nästa år får vi åter se VW tillbaka på våra rallyvägar. Inte med en ”Bubbla” som ovan tyvärr utan med en rallyversion av Polo GTI med tillägg R5 i modellnamnet.

Polo GTI R5 är fyrhjulsdriven såklart och lovar 270 vilda VW kusar under huven. Jag tycker tesaerbilden visar på ngt grymt coolt som jag hoppas få ta del av i verkligheten framöver :) Nu först väntar tester med bilen som Sven Smeets som är chef för Volkswagen Motorsport säger så här om:

”Med Polo GTI R5 hoppas vi framgångsrikt kunna överföra vårt kunnande från fyra WRC-titlar till privatförare och erbjuda en tävlingsbil av högsta klass för otaliga mästerskap, från nationella serier till WRC. Före första tävlingen nästa år kommer Polo GTI R5 att genomgå rigorösa tester för att vi ska vara säkra på att den förberedd för de extremt varierande förhållandena världen över.”

F..n va kul det hade varit att få börja tävla i skogen igen. Men nu är man för ”farträdd” och har varit borta alldeles för länge. Men man kan ju fara ut i skogarna ännu och titta tack och lov ;) Godmorgon

//Big Papa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>